|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
![]() ![]() ![]() ENGINE M7 -16% Supercharger Pulley Ati Super Damper Crank Pulley Craven Speed +5% Alternator Pulley CP 77,5mm Forged Pistons Pauter Forged Connecting Rods Service Pasaoglu Ported & Polished Cylinder Head Ferrea 1,25mm Oversize Exhaust Valves Ferrea 1,25mm Oversize Intake Valves Ferrea Dual Valve Springs Ferrea Titanium Retainers Ferrea Seat Locators Ferrea Valve Locks Mishimoto Oil Catch Can Craven Speed Cold Air Intake Craven Speed Red Oil Dipstick Samco Coolant Red Silicon Hoses Samco Induction Red Silicon Hose Bosch EV14 550cc Injectors Aquamist HFS-6 Water Methanol Kit Forge Motorsport Alloy Header Tank Forge Motorsport Alloy Power Assisted Steering Tank MSD Ignition Coil MSD Wires TSW Carbon Engine Damper Crower NS2 Camshaft Mishimoto Performance Radiator M7 82° C Thermostat Cometic Head Gasket ARP Head Bolts ARP Connecting Rod Bolts TRANSMISSION Craven Speed Short Shifter OS Giken Clutch OS Giken Flywheel OS Giken Lsd EXHAUST RMW Race Headers Supersprint Test Pipe DEI Exhaust Wrap Invidia Cat-Back Titanium Tips Exhaust WHEELS & TIRES Konig After Burner Black 7,5x18 Toyo T1R 215/35/18 BRAKES Goodridge Stainless Steel Brake Lines DBA Street Series Drilled & Slotted Front Discs DBA Street Series Drilled & Slotted Rear Discs EBC Red Stuff Front Pads EBC Red Stuff Rear Pads SUSPENSION KW Clubsport Coilover Eibach 25,4mm Front Sway Bar Eibach 19mm Rear Sway Bar KW Front Camber Kit Eibach Rear Control Arms JCW Front Upper Strut Brace OMP Front Lower Strut Brace Cabrio Cross Brace Megan Racing Roll Center Adjuster Spacer INTERIOR Defi Boost Meter Defi EGT Meter Defi Oil Temp Meter Defi Oil Press Meter Defi Link Unit AEM Wide Band HKS Type-0 Turbo Timer Alta Gauge Pod Outmotoring Gauge Pod Autometer Gauge Pod JCW Steering Wheel JCW Shift Light Engine Start Red Shift Knob Red Hand Brake Red Mirror Cap Craven Speed Shift Wheel Cover Arm Rest Alpine IVA-D106R Rockford Fosgate T1652-S Component DEI Speaker Baffle EXTERIOR M7 Extreme Scoop M7 Air Plate Diverter Orciari Vents Scoop Tow Hook Alta Antenna Mini Pirate Eyes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çoğunun türkçesini bilmediğimden listeyi komple ingilizce yaptım düzelt derseniz becerebildiğim kadar düzeltirim incik boncuk herşey yazıyo kendi forumumda yararlanmak isteyen olur diye herşeyi yazmıştım ordan kopyaladım listeyi
Son Düzenleyen cabriolet; 24-10-2011 10:00. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
maşalllaah
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Kocaman bi maşallah da benden gelsin
Liste falan da güzelmiş , araç zaten güzel
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Masallah yok yok
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2o7 gT
|
Listeye söylenicek söz yok bence. Ama jantlar keşke orjinal kalsaydı.
Nekadar eğlenceli bi araba olduğunu tahmin bile edemiyorum ![]() Parlament mavisi siyah jantlı cabrio sizindi heralde? Onu hiçbişeye değişmem Maşallah 2 aracınızada..
__________________________________ |H||K||S|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
saol arabanın bol bol cilasıda var bagajında onun listesini yazmadım
![]() ![]() evet bide 320d cabrio var bbs ch-r jantlı o 2. değilde 1. arabam aslında günlük dangır dungur biniyoruz
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
adamsınn
![]() masallah Özgürüm, arada sırada bi kullan ama |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
saol kanka bayağıdır çalışmıyo çekici ile bi sanayiye götürüp önce yağını değiştirticem sonra babam garajda ön tampona çarpmış boyası çatlamış ön tamponu boyatıcam ön camda nokta kadar bi çatlak var gözüme batıyo onu değiştiricem sonrada havalar ısınınca kullanmaya devam ederim tabi önce 2009 dan beri ödenmeyen vergisi sigortası kaskosu muayenesi falan ödenmesi lazım
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Maşallah kazasız belasız
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Leon 1.8 T
|
Masallah liste uzun olsaymis
hizlanma videosu isteriz merak ettim gidisini..Kazasiz guzel gunlerde kullan özgür..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: rwd
|
Cok gzl liste, pauter iyidir
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
maşallah özgürüm Allah kaza bela vermesin
bi rodajında bindim bitir işlerinide gazlıyalım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Maşallah büyük emek varmış.Jantlarda yakışmış gp rengine
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 5.2 V8
|
masallah
jantlar da fenalarda |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
Maşallah... Allah Kaza Bela Göstermesin Çok Güzel...
__________________________________ Bye Bye VTI , This İs GTI
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
maşallah özgür, tam pist arabası olmuş bu
çok güzel, çok şık aynı zamanda
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: MZ3
|
Mahş. çok güzel yaw (: Aracın içindede disko topun ve o olmazsa olmaz kutu kolan ambiyansı tamamlamış
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:43 ::::

incik boncuk herşey yazıyo kendi forumumda yararlanmak isteyen olur diye herşeyi yazmıştım ordan kopyaladım listeyi