Maaşallah. Allah nazarlardan saklasın :) araç çok güzel olmuş emeğinizin karşılığını tam olarak istediğiniz gibi alırsınız inş. keyifli sürüşler :)
Printable View
Maaşallah. Allah nazarlardan saklasın :) araç çok güzel olmuş emeğinizin karşılığını tam olarak istediğiniz gibi alırsınız inş. keyifli sürüşler :)
Maşallah Özgür araçta yok yok çok güzel. Bence turbo yerine centrafuge tipi Rotrex gibi bir charger deneyebilirsin. Bu arada mercekli far yokmu GP'lerde.
Birde E30 Cabrio ne oldu? Nerelerde şimdi? Sen araçları yapmayı seviyorsun binmeyi değil galiba :)
Maşallah Özgür, eskiden Bakırköy Meguairsda görüyordum çok şık gerçekten.
herkese çok çok teşekkür ederim konuyu açtıktan sonra gaza geldim bugün sonunda çalıştırdım arabayı gezmeye başladım ne sigorta ne muayene ne kasko ne vergisi ödenmiş biraz mmustu style :D takılıyorum ama en kısa sürede bütün eksiklerini gidericem inş. :D
maşallah :)
kazasız belasız:)
daha dolusu yok sanırım TRde?
varsada ben karşılaşmadım henüz :)
bence kusursuz bi gp allah kaza bela vermesin:)
kanka teklifim geçerli kaçırma bu fırsatı hahah :D
maşallah tekrar da artık ilgilensen biraz şu arabayla :)
ilgileniyorum kankacım mesela şuanda bütün eksiklere rağmen kullanıyorum polisin biri dur dese inip dövsem adamı daha az ceza yerim herhalde arabanın bi ruhsatı var geri kalan herşeyi eksik :D hatta ehliyetimde diğer arabada kalmış tam mmustu gibi oldum harbiden biri yaparım dese hemen vericem vekaleti herşeyini halletsin benide dertten kurtarsın :D
bu arada yarın maslaktaysan bismillah diyip gelcem sanayiye temde durdurmaz herhalde polis dur dersede kaçarım artık :D
Özgür gel içinden geçiim :D
kardeşim eline sağlık, çok başarılı olmuş ;) iyi günlerde kullan arada bir rollinglere de gel :)
Jantlar çok şeker durmuş Maşallah'ı var :)