km'de 20 kurus farkediyo da, R56'ya binmem ben :) factory JCW kullanmistim, his 0 abi ya, hele R53'un tadina baktiktan sonra, tirt.
Printable View
valla o konuda haklisin bende r53 den baska miniye binmem ama artik 2006 model bile alsan 6 senelik araba oldu onuda dusunmek lazim :)
valla ben artik parcalari borusandan yada amerikadan aliyorum bakimlarida hadimkoyde bi serviste yapiyorum anca antin kuntin isler olursa mini autoya gidiyorum sokup takmayi biliyolar en azindan parcalari :)
Yavrum o hesaplari ben bizzat yaptim.golf tdi la 200 lira atiyodum 950 km gidiyordu.Su an miniye yine 200 lira atiyorum gazlarsam 450, golf gibi normal kullanirsam 600 gidiyorum.Ki benim arabanin ne kadar yuklu ve otomatik oldugunu unutma(egzantirik enjektor tune vs).Kisacasi golf yakiyodu 20 kurus mini yakiyo 30 kurus.Manueli sakin kullanirsan 1 depoya 650 km rahat cikarirsin.Acikcasi tdi in zevksizligini cekemedim ben yaksin ama keyif aliym durumu oldu :)
Bu arada Ozgur 2006 sini alsan 6 senelik oldu diyorsunda ben ne 2007 2008 r56 lar goruyorum hepsi les.Inan hem donanim olarak cok boslar hem de temizi yok.Motorlar desen traktor sesli ,yuruyor evet hizli ama keyifsiz.Heleki sirf ekonomi icin o sekilsiz bakislara katlanamam ben valla :)
Sadece sunu diyebilirim.Bu saatten sonra 2005 2006 harici r53 alinmaz.Ne kadar temizde olsa kronik sorunlari adami yaslandirir.Makyajli r53 lerimde yag bakimi haric servise gittigimi bilmem :) Bildigin sifir km dizel focus almis gibi sorunsuz dertsiz biniyorum ama makyajsiz minilerimde mutlaka bir sorun cikti temizindede kirlisindede :P
Sen zaten anlamiyorum polodada minidede fena yakiyorsun :) Tabi guzergahlarimizinda etkisi buyuk eminim sen daha cok geziyosun trafikte falan ama pilotajda onemli.Hizlanirken mini bir kamyon edasiyla kamyonlarla kapisiyorum hic acelem yok ve sag serit oldukca rahat yani..:) Yoksa su andaki minimle ilk depo 350 km de bitti caktirma :D (***** dizelden inip saglam bir r53 e donmek kolay olmadi zehir birikmis :p )
14 bin kmde boyasiz cooper cabrio var bitane :) 40 liraya verir net.
valla yunus emre ben 2. el araba almaya karsiyim suanda mini alicak olsam factory jcw alirim sunroof haric butun opsiyonlari ekleyip tavanida kirmizi olurdu :) o yuzden 6 yasinda araba almak pek icime sinmez he gpmide satmam zaten vergisi pek para tutmuyo bi kaskosu para o da dokunmuyo :)
Sifir r53 varsa alalim :) Saniyorumki olabilecek en temizini aldim.Bitane daha vardi yine benimki gibi listesi tam dolu 2006 factory jcw fakat fiyat astronomikti r53 icin belki biliyosundur :) Ilk aracim sifirdi 75 bin km bindim.Acikcasi cok ozel bi duygu oldugunu dusunmuyorum sifir araca binmenin.
Bu arada hazir konusu acilmisken posteri koyayim ahuahahah
http://feministphilosophers.files.wo...1/image001.jpg
Oz larla gerçek ruhunu bulmuş araç bana göre maşallah kazasız belasız.
Jcw r53 arayan varsa beklesin bni bikac sene daha ;)
Yey knka seviorum seni :)
Ozgur jantlar olmus knka bu resmi bana yollamamistin ;)
maşallah nazar degmesin :)
ÖZgür jantlar şaka gibi olmuş :) sıkılırsan superturismo veririm :D gerisini anlaşırız
efsane olmuş özgür:)
olm iyi bak arabama alacam senden bunu:D
teşekkür ederim valla bugün alıştım herhalde arabanın tipine banada güzel görünmeye başladı :)
uzman valla uzaktan bakınca süper duruyo yaklaşınca jantlar arabaya büyük gelmiş gibi duruyo herhalde siyah olduğu için böyle duruyo çözemedim tam :D
teşekkür ederim
superturismolar senin arabaya yakışıyo bence hiç değiştirmeyi düşünme onları :D bende bu ozları daha değiştirmem hep böyle durur araba :D
saol erkin arabayı satmam herhalde artık garajın gülü oldu :D