Eyw Kardeşim ; Allah kimseye Kaza bela vermesin.
Printable View
bızde kırmızısı war 97 model... o kadar güsel bı araçkı yabancıya satmadık yıne kendı arkadasımıza sattıkkk herzaman gozumuuzun onunde :):) vts gti dan dha guzeldır ıc gorsel olarak :) gti vts gti cekıoz karsımıza tedawı oluyoruz :D aracın dediğin gibiyse kıymet bil :)
aynen katılıyorum. iç torpito bölümü fln çok hoş. motor için bişe diyemicem çoğu parçaları aynı. ha ali veli ha veli ali misali :)
Vallaha hocam ben o kadr memnunumki. tek sıkıntım yollar çok bozuk. yoksa yapıştırıcam onu komple yere o zaman dahada bi hoş duruyor :) neyse yorum için tşk.
Abi kazasız belasız inş..
Gecelerin Hakimi Kara Şimşek gibi duruyor maşallah :)
Bencede jantları ve arka stopları değiştirmelisin.
Mk2 jant, Orjinal Stoplar, Orjinal Farlar, Omp 6cm yaylar, Otto eksoz en silencerlisindan, Orjinal Spoyler, İmzadaki mejnun deil mecnun :)
bızim basıklık bu kadardı.. dhada basıcaktık ama akslar ızın wermıyordu :):)
Maşşallah diyelim
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/11/10309.jpg
şahsi fikrim
spoilerlerin sökülmesi
aracın basılması far ve sinyallerin orjinale dönmesi
tek çıkış güzel bi egzos takılması
ve stickerların sökülmesi yönünde.
valla eksiği vts jantı demişsiniz ama bu jantlar da kötü durmuyor yani.yinede vts jantının yerini tutarmı bilemem biraz iddialı olur :) maşallah araca allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.
Maşallah kazasız belasız bir ara satılıktı
Temiz araç maşallah
kazasız belasız kullanman dilegiyle hayırlı olsun....
jantlar beyaz olsa bence daha güzel durur gerisini zaten yazmışlar
jantlarda guzel aracın massallah tavsıyem ben pek basık arac sevmem zıplaya zıplaya yolda gıdılmez bu basıklık daha yakısıklı gosterıyor hem ordan burdan ses gelmez :)
Eğer tamponun kesik yerini otto kapatmaz dersen oraya bi oval ağız takarsın sebring oval tipi oda olur. oval ağızdada bol bol seçenek var. Eğer janta alternatif de düşünürsen bronz spoom tak bence bomba olur bu arabada 45 yanak lastikle bomba :)
biraz basıklık bi de Sebring XT-1 güzel olur düşüncesindeyim. sağlam duruyor ;) kazasız belasız..