masallah cok guzel olmus ınsallah bır gun bızlerede nasıp olur ...
Printable View
masallah cok guzel olmus ınsallah bır gun bızlerede nasıp olur ...
Maşşallah :)
Maşallah çok güzel olmuş çok beğendim. Ama 70 hp motor bu tahminim 1.500 kiloluk aracı nasıl hareket ettiriyor. Tırmanma performansı nasıl yeterli geliyor anlamadım. 4 kişi artı bagaj yokuş çıkmazmış gibi bir izlenim yarattı bu atmosferik dizel. Çok torklu değildir sanırım. Güzel bir motoru hak ediyor. Yazdığınız 300tdi makina olursa çok çok iyi olur.
mahş. imrenerek baktım tebrik ediyorum çok emek harcanılmış
maş çok guzel olmus bendede clasıc var bı gezı yapalım o halde :)
çok teşekkürler:)
e artık zaman yaklaşıyor
borcumuzu ödeme vaktimiz gelio olm!
çok teşekkürler...
valla arazide hani motordan yana öyle çok da sıkıntısı olmuyormuş da, hani mesela araziye gidene kadar?:D
illa lazım motor:D
çok teşekkürler
valla Tunç oluyor arada grupça geziler filan
dahil olalım
gerçi hala plaka bekliyorum ben ya:D
hayırlı olsun kardeşim boncuk gibi oldu valla ;)
abi maşallah süper oldu aylardır ne zaman biter diye bakınıyordum. bitmiş halini görünce sevindim sıfırdan bir araç yapmak buna denir bi s2k hardtopuyla yola çıkıp bu noktaya gelmek ilginç ve güzel olsa gerek Allah ağzının tadıyla gezmek nasip etsin
Maşallah harika görünüyor ;)
abi çok sağol valla
yani ilgi alakan için de tekrar tekrar teşekkürler:)
amin
çok sağolasın:) henüz plaka çıkartamamış olmanın vermiş olduğu sıkıntı var ama üzerimde:D
teşekkürler
tavan döşemelerini de aldım bugün yarın göztepe sanayide onları da taktırdık mı artık sadece plaka çıkartma kısmı kalacak hayırlısıyla
plaka özel bişi düşünüyormusnz? bu kadar emek verdiniz bana kalırsa plakayıda güzel bişi yaptırın :))
ümraniye sanayi de çok sık gördüğüm bir araç maşallah çok iyi toplandı..bazı ustalar çok hevesle bakıyor araca Maşallah...
maşalah dağ tepe dinlemez bu canavar. :)
gürültülü olmasa benimde tercihim olabilirdi.
maşallah tank gibi :) allah kaza bela göstermesin.
motor nasıl hiç araziye rampaya vs. dendinmi sıkıntılı olmaması lazım illa değişecek falan diyosunda bence biraz böyle kullan sen güçlü arabaya alışk değilsin kafan döner :hahaha:
arazile ilgili problem yaşayan duymadım abi motordan yana
dur bakalım bi Ankara yaparım öyle karar veririm motor işine:D
reserve .
yolda gördüm çok hoşuma gitti de paylaşıyım dedim :):)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3368726_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5739350_n.jpg