masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Printable View
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Kazasız belasız kulanın aracınızı.
Farlardaki değişiklik farklı olmuş. Farlar açtırarak mı yaptırdın yoksa dışarıdan folyo gibi bişi mi var :beuj:
Maşallah kazasız belasız... tekerine taş değmesin
hoşgeldin barlas :) farlar ayrıca çok güzel olmuş :)
Masallah...
tşk ederim..
açtırma falan yok. kıyar mıyım ona ben.. :) dıştan folyo, kaplama yani :)
tşkler eyw..
hb bro.. senin yanına geldiğimizde yaptırmıştık.. :) sen heyecandan göremedin galiba..
tşkler..
11 Mart 2012 Bmwteam Sapanca Buluşması'ndan Bir Kare..
http://img19.imageshack.us/img19/5274/barlas21.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Maşallah. Allah kaza bela vermesin
maşallah maşallah :D
Allah kaza bela vermesin,çok güzel araç.3.20 olsun dizel olsun :)
maşallah çok iyi duruyor kazasız belasız
Cok guzel araba iyi gunlerde kullanin
Turuncu sinyal olayini cok begenmedim ama zevk sizin. Bence 19" 230 jant 335 tampon ve cift egzoz bu arabadaki en guzel kombinasyon :)
http://www.bmwdrives.com/gallery/BMW.../e92_LCI_2.jpg
Maşallah Kazasız belasız..tek diyeceğim "Hastasıyız Dede"
len artiss.. o profilindeki 330'un fotosunu kaldır, 335'i koy.. hayırdır jant değiştir demedin :) haha
amin, çok tşkler arkadaşlar.. allah sizlere de nasip etsin..bizim de hastalığımız ilk günden beri devam ediyor.. en ufak bir eksilme olmadı.. :)
turuncu olayına da gelince değişiklik olsun dedim, yaptım, zaten çıkana kadar kullanıcam. ilerde siyah versiyonunu düşünebilirim.. fakat daha inceydi, o gayet güzel duruyordu birkaç fotoda görmüştüm..
jant olayı aklımda, güzel bir jant düşünüyorum ilerde.. önce karar vermem lazım, çok güzel jantlar var.. bbs, schnitzer, csl vs.. bakalım daha güzel değişik jant arayışındayım.. 335i nin jantları da gayet hoş tabi.. karar vermek güç :)
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
e92 ye yakistirdigim iki farkli model var. Biri bbs lm digeri ise bmw oem 128 style . Ozellikle 128 yikim ki beyazda cok daha guzel duruyor . burada uygun fiyata bulmak cok zor ama gecen biryerde okudum Ankarada birkac yerde varmis 1400tl . Eger jant dusuncen varsa mutlaka degerlendir .
Bu arada Allah kaza bela vermesin e92 yerinde tercih .