STP Nickli Üyeden Alıntı
Kenan kardes... okadar yazdın cızdın hala net olarak arabam 12 80 hp demedın.. hadı onu gectım... yazılarında bı tavır var anlamıyorum ama sunu cok ıyı gozlemledım sefakoy tayfasının genelı aynı senın agzınla yazıyor orda burda forumlarda... araba tunıng profosoru edaıyla yazıp cızmeyı ne sanıyosunuz anlamıs degılım... sefakoye tunıngı getıren orda tunıng yapılmasına sebep olan ben ve Golfumdur ben hıc sızın gıbı boyle konusmadım ... anıla meshur olmaya calısma gıbı sacma bı kelıme kullanmıssın :) ecotec denılen modlanmasının zorlugu bılınen bı corsayı 250 hp lere tasımıs Tr mod camıasında oldukca tanınan bı turbo nos corsa yapmıs sonrasında aldıgı M5 ı ıle yan yada drıft sanatını ıyıce ıcra etmıs ıyı tanınan senın deyımınle zaten cok meshur bı kardesımızdır Anıl...
gelelım 30 33 31 hp almıssın konusuna.. ıster pasaoglu ıster bosch car servıse gıdelım olcum ucretı benden bı olcturelım 1.2 hacımden zaten stock 80 hp zar zor alınmıs bı arabada o ıslemlerle nasıl 33 hp aldın gorelım. tahmınıme gor 100 hp yı goremeyecegız ama lsun gorursekte ben ozur dılerım senden... ama 100 cıkmazsada herkesten teker teker ozur dılersın o gıderlı konusmalarından ve bılmıslık yapmandan dolayı ok?