farlar hazır atilla beyin keyfini bekliyoruz takmak için :)
Printable View
herkese ayrı ayrı teşekkürler saolun
maşallah kazasız belasız,çok şık..
Allah kaza bela vermesin.Far değişimi ve yaylandıktan sonra bambaşka bir araç olur zaten!
kazasız belasız
yaylar değişti sadece farlarkaldı oda güzel bi günde yapılacak
yaylar çok güzeloldu hava iyiolursa farlarıda yapıcam artık yapacak bişikalmadı sanırım
hey maşallah :)
kazasız belasız bın abı tekerıne tas gelmesın
amin saol kardeşim dün gece ilk rollüme çıktım tc vti ile maşallah arabam yatık bi araba olmasına rağmen tcnın poposundan ayrılmadı :)beyini takınca çokfenaolacak garanti :)
Maşallah ibrahim abi type-r aşkın içinde kaldı diye üzülmüştüm :) Ama onu aratmayacak araba bulmuşsun.
Kanka type-r olayi nooldu teslim aldinmi :)
ibrahim abi hayırlı ugurlu olsun allah nazarlardan saklasın
teşekkürler arkadaşlar aldığım vti typeri aratmayacak bi araba bayada malzeme aldım typer tadında oldu zaten araba artık başka bahara kaldı typer savdası :)
maşallah kardeşim güzel araç almışssın allah kaza bela vermesin gönlünce bin..
güncel fotolar bekliyoruz ibrahim abi :)
teşekkürler saolun arkadaşlar
hondata s300beyin taktım ama ayar yaptırmadan kullanıyorum bisorun olurmu arkadaşlar yüksek devirlerde vites değiştirdiğimde çufdie bi ses geliyor bu iyimidir kötümüdür
Çıtır yuklemede (f/e/h) bence beyıne hıc gerek yok reıs.Hadı motor ıcıne gırsen bı nevze..
olum araba anormal devir çevirmeye başladı 4vites 205kmh da 5attım arabayı bu akşam drag ve rol vardı benim arabamı denemek için iyi fırsattı drag ve rolde çok iyiydi ama vti 6000devirde açması biraz garipti ayarlar iyideğil korkuyorum bişiolurmu olmazmı bilgi edinmek istiyorum