|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: yok
|
Henüz yeni aldım bende bir kaç eksiği vardı conta felan yenilendi motorun komple soğutma sistemini komple sıfırladım güzel oldu... marş motoruna kadar sıfırladım 3 4 günde ve sonuç bu şimdilik... otomatik orijinal bir honda civic sedan.... tegden sonra biraz ağır kaldı ama yol tutuş ergonomi olarak tegden hiç aşağı kalır yanı yok
hemde hiçbbirşekilde parça sıkıntısı olmamasıda çok büyük avantaj....Buyrun ilk fotoları iç ve motor fotoları yakında eklenecek... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26 Temmuz 2011 bunlarda yeni fotoları uzun zamandır foto çekmiyorduk motora çelik ince conta ve karburatör senkronizasyonu yapıldı bide sıfır radyatör alındı.... zımba gibi oldu motorun çalışması... 3 gün içindede conta sızdıracaktı yarılacakmı diye motoru baya zorlaıdm bu sıcaklarda şehir içi şehirler arası adana sıcaığnda 1078 km yaptım ve tık demedi ve gram yağ ve su eksiltmedi motor işlemleri bitti sayılır sırada yürüyen aksam var ve alman baskı plakalar yolda.... bunlarda fotolar....Öncelikle üst kapağı söküyoruz otoparkta el emeği göz nuru kendimiz söküyoruz kendimiz yüzeyi temizleyip ölçümünü yapıp geri takıyoruz 500 liralık işi bu şekilde 50 lirlaya bitiriyoruz... ![]() Glingirik out... Çelik in.... ![]() Karburatör boğaz kelebeği senkronizasyonu yapılır.... ![]() Eski orijinal radyatör sökülür ve atılır yerine orijinal yeni radyatör gelir ve takılır.... ![]() 50/50 saf su ve antifrizimiz eklenir.... ![]() sonra motor sıkıştırılır test edilir zorlanılır bu havada... ama tık demez şükür ince conta ve karburatör ayarından sonra araba artık kendine gelir 10 liralık lpg ile şehir içi 50 şehirler arası 60 km gitmeye başlar ![]() bunlarda son fotoları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20 ARALIK 2011 Çalışmalarım son hız sürmeye devam ediyor... mekanik tam olarak bitmiş durumda şu anda tüvden geçmek için OCAK ayını bekliyor... sırada herhalde motor şanzıman revizyonu var yada kaporta yapılacak buda son 7 ayda yaptığım yol şu anda 175.000km yeni foto yakında ![]() ![]() ![]() Sonra 2 kutu dolusu malzeme aldık.... Ön Diskler, Ön ve arka kampana balataları, Arka Trapez ve kamber fişekleri, Rot başları, Sağ Sol Akis Başı, Komple egzo keçeleri, Karter ve kulbutör contası, Ön alt üst Rotiller, Rot keçeri, ![]() ![]() Orijinal 175.000 Kmdeki 22yıllık fren diski... tornalatsam 5 yıl daha giderdi ama gerek yoktu ![]() ![]() Yeni diskler; ![]() Son olarakta boşluk yapan direksiyon kilidini yeniliyorum.... Yakında daha fazla foto ve ayrıntıyla geri dönecem :P
Son Düzenleyen timucintt; 27-12-2011 23:50. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: I love my EF
|
maşallahı var valla kazasız belasız kullanın..ef ciler coğaldı biyerde toparlasak konuyu iyi olur
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: -
|
maşallah orjinallik kokuyor araç
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Linea 1.3 Jet 90HP!
|
sitede biri satıyordu bu araçı yanlış hatırlamıyosam hayırlısı olsun cok stoc bı arac masallah kazasız belasız surusler dılerım
__________________________________ Kaderimin efendisi de benim Ruhumun kaptanıda.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
![]() teşekkürler olduğu kadar oem kokmasını sağlıyacağız ![]() teşekkürler
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda Es7
|
maşallah, kazasız belasız sürüşler
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: I love my EF
|
kesinlikle değeri bilinmesi gereken bi araç
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
kazasız belasız genç maşallah içinede bindm gayet güzel
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
Hayırlı olsun koca bir maşallah
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ekip otosu
|
hayırlı uğurlu olsun güzel araç
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Maşallah.
Kazasız belasız kullanın...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
hayırlı olsun timu tekrardan
senin elinin değdiği araba zaten ilk günkü kıvamına geliyor direk
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
teşekkürler
![]() Bencede bilinmeli çünkü temizi kalmadı.. kendimiz toparlıyacaz eksik kalan kısımlarını ![]() ne yani sen binmezseydin güzel olmıyacakmıydı içi... ![]() teşekkürler ![]() teşekkürler ![]() amin inş. bu arada en son bana bir öm attın onu yanlışlıkla sildim murat abinin bahsettiği starionla ilgili olanı
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
hayırlı olsun sonunda parlayan bir araba
kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
yolladım tekrardan
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
vay TEG'ciyken bi anda EF'ci olduk demek
![]() hayırlı olsun çok orjinal duruyor bu araçta.. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
he dimi parlıyor
![]() sağol cnm ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
şık görünüyor güle güle kullanın
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Test ettim onaylandı, param olursa alıcam bunu vurucam kırbacı vurucam kırbacı
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:46 ::::

hemde hiçbbirşekilde parça sıkıntısı olmamasıda çok büyük avantaj....

motora çelik ince conta ve karburatör senkronizasyonu yapıldı bide sıfır radyatör alındı.... zımba gibi oldu motorun çalışması... 3 gün içindede conta sızdıracaktı yarılacakmı diye motoru baya zorlaıdm bu sıcaklarda şehir içi şehirler arası adana sıcaığnda 1078 km yaptım ve tık demedi ve gram yağ ve su eksiltmedi
500 liralık işi bu şekilde 50 lirlaya bitiriyoruz...