kazasız belasız işallah cok guzel farklı biduydu
Printable View
kazasız belasız işallah cok guzel farklı biduydu
maşallah güzel araç kazasız belasız sürüşler ...
kazasız belasız :)
maşallah
Tigra çok eğlenceli bi araç gerçekten,Çokta güzel yürüyodu,bi egzosla keyif veren bi araç :)
kazasız cezasız inşallah güle güle bin
kapılardaki surtmeler dısında bir görsel bir sorunu yok şimdilik oda bayan aracı oldugundan.. tesekkuler :)
tesekkürler valla ilk oldugundan mıdır nedir hiç bir araba bu kadar güzel görünmedi şimdiye kadar bana
teşekkürler evet ilk arabam :)
tesekkürler valla hiç bu kadar sevinecegimi tahmin etmemiştim adam anahtarı uzatıp hadi al artık bu senin araban dediği andan itibaren dudaklarım birleşmiyor gülümsemekten..
çok teşekkürler.. çok eksiği var doğal olarak parça sıkıntısı da çekmeyeceğim burda bir de arkamda techturkey forumu olunca.. ufak tefek işlerden başlayacağım yakında :)
teşekkürler sağolun..
teşekkurler.. :) neden aceba?
sagolun tesekküler..
teşekkürler çok sağolun.. :)
sağolun teşekküler :)
teşekkürler :)
nasıl yürüdüğünü henüz öğrenemedim denemeyide düşünmüyorum açıkçası:rolleyes::) iyi dilekleriniz için çok teşekkürler :)
hayırlı uğurlu olsun maşallah...
Maşşallah kazasız belasız ilk arabanın yeri ayrı :)
güle güle kullanın
bır an kendımı gordum
2000 yılında hayalımdı ek
ancak 2009 da alınterımle alınca boyleydım
hala bınerken sewgılım gıbı
hayırlıolsun
kazasızbelaısz
Hayırlı olsun , Kazasız Belasız :icon_tup:
maşallah...
daha fazla alıntı yapmasan iyi olacak :) herkese çok teşekkürler arkadaşlar :)
Maşallah kazasız belasız
hayırlı olsun,hep mutlu ol yüzün hep gülsün inşallah,kazasız belasız dostum
maşallah hayırlı olsun
kazasız belasız bınmek nasıp olur ınsallah =) bu mutlulugu bende bi Sedan VTi la yaşamak isterim =)
dip not : Hayallerimdeki VTi = Ps 966 gibi bişe =)
teşekkürler arkadaşlar allah herkese gönlündeki arabayı nasip etsin özellikle sizin gibi arabayı sadece gösteriş, araç, oyuncak vs. gibi görmeyenler için.. :)
hayırlı uğurlu olsun ahhh ahhhh ne güzel bi duygudur unoyu aldığımda pazarda anlaştıktan sonra arabayı teslim alıcağım güne kadar uyku uyuyamamıştım be :D
kardeşim rabbim kazasız belasız kulllanmayı nasip etsin
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)