bunlarda tampon modelleri 2 şekil biri ince tampon biride GL (Balon Tampon) benim aracımda takılı olandan bunlar biraz daha pahalı oluyor ama bulunuyor parça sıkıntısı yok.;)
Printable View
burdaki jetta dıştan kötü durmuyo yani durumu iyi gibi, dizel mi benzin mi bilmiyorum. motor güçleri ne kadar? bide aşağı yukarı ederi nedir, uyarsa almayı düşünuyorum
motor güçleri çok ürkütücü olmuyor ne yazıkki. dizellerde bildiğim kadarı ile 68 ve 90hp olması lazım. benzinliler'in bazıları karbratorlu kasanın üretim sonuna dogru bazılarında enjeksiyon kullanılmış.Piyasa değeri olarak 6Bin TL den başlar 15Bin lere kadar çıkar.aracın modelini öğrenirseniz daha detaylı bir şekilde sizi bilgilendirebilirim. ;)
Ben universite 2.sınıfa giderken babamın beni cezalandırmasıyla tanışmıştim Jetta mk II ile yaklaşık 16 17 ay kadar bindim benim Araçım Tam doluydu klima hidrolik direksiyon orjinal merkezi kilit sunroof 2.sahibinden almiştim..ilk yaptığım turbo ve motor revizyonu sonra sırayla pompa enjektor yay cam film i big bumper falan vardı.Sonra ön tarafını golf mk II angel lı far ve panjur grubu olmuştu.Plakası Hala aklımda dir 34 AKC 54 çok kahrımı çekmişti tabiri caiz se eşşek niyetine biniyodum.Tek sıkıntım intercooler yoktu benim araçım da...ama hala içimde uktedir 1.9 tdi Passat motoru swaplamak...Hatta belirli bi yaşa geldikten sonra ilk işim gene bi Mk II jetta alıp swaplamak olacaktır.Çok sempatik ve merak uyandıran bir araç gerçekten....kazasız belasız değerli bir araç kullanıyosun..Senin yerinde olsam ilk işim 4 disk fren sistemine geçmek olurdu.
bence de sisleri takma eğer cam deilse...hatta vortex de adamın birinin arabası yanmişti yalnış hatırlamıyosam sis yüzünden...
Yakma len arabayı sis uğruna aman diyim :D
sattığıma en pişman oldğum araçtı....aynı temizlikte ve donanıma sahip bir araç daha bulamadım ama aramalarım devam ediyor...belki ilerde sattığım kişiden tekrar geri bile alabilirim :)
benim sattığım kişi satılığa çikamişti...sonra para sıkışıklığından dolayı 6.500 tl gibi bir rakama satmişti....:(
+Bonus :D :D
Jetta's
http://img213.imageshack.us/img213/3...6078561573.jpg
Uploaded with ImageShack.us
nedense kırmızı daha bir çekici geldi gözüme :D