Maşallah aracınız cok güzel , bu kadar ayrıntıyla ilgilenip işi sadece ustaya bırakmamışsınız oda diger iyi bir yanı.
Jantları dışı vs.. güzelde ben ön eki begenmedim.Biraz kaba durmus gibi onun yerine kalın bi karlık dusunebilir bence.
Printable View
Maşallah aracınız cok güzel , bu kadar ayrıntıyla ilgilenip işi sadece ustaya bırakmamışsınız oda diger iyi bir yanı.
Jantları dışı vs.. güzelde ben ön eki begenmedim.Biraz kaba durmus gibi onun yerine kalın bi karlık dusunebilir bence.
@Rec.O
Kediler uzak duruyor zaten
@RıdoO
Teşekkürler
@tuncay enis
45 yanaktayım ama dediğin gibi 40 daha iyi olacak.
@emreozer
O aradan yerde sürünerek çıkıp sonra arabayı kaldır-indir-yatır yapıp milletin ayarını kaçırmaya bayılıyorum :D :D
@ERTAN
Teşekkürler
@Eyup Duygun
Ön ek orjinal 25.yıl spoyleri
Aslında tavan spoyleri hariç aracın dışı komple orjinal 25'inyıl GTI ile aynı.
Karda bi başka duruyor KD maşallah
maşşallah güzel günlerde kullanın. kullanması eğlenceli olsa gerek ayrıca kedili videoyu izlerken yarıldım. =)
maşallah çok güzel bir uygulama olmuş... ayrıca araç çok şık tertemiz görünüyor...
Teşekkürler arkadaşlar.
İkinci kompresörüm de yolda.
İnş onu da takıp dolum süresini yarıya indireceğim. :)
Maaşallah yaa :)
aır rıde hastası olarak süper vall tebrik ederim.... yanlız merak ettiğim bi konuda beni aydınlatırsanız sevinirim alçak konumdayken arabanın konforu nasıl acaba... benim aracım vw bora bende vogtland coılover var en son seviyede.. gayet memnunum acaba coılover le aynı mıdır...
çok güzel birşeymiş. güle güle kullanın.
Süpermiş gerçekten. Allah kaza bela göstermesin..
farklı bi ofsetli jantla araç daha da renklendirilmiş olur bu basıklıkla harika olur
@dd300
Coilover'dan kesinlikle daha konforlu.
Özellikle bozuk\kötü zeminde giderken hiç hissetmiyorsunuz bile taşı, toprağı.
Ama viraja girdiğiniz zaman komple körük sıkıştığı için yol tutuşunu da kaybetmiyorsunuz.
Ayarlı amortisörlü bir takım ile coilover kadar performans almanız mümkün.
bonus Video koyayım: :)
Daha alçak kullanabilirmişim aslında ama ***** köprünün zemini zıplatıyor :)
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin şahane bi eğlence resmen yani verilen paranın kesınlıkle karsılıgını verdıgı ortada. tek kötü şey arka tekerlerın öne doğru gitmesi sanırım
çok eğlenceli olsa gerek bunun içinden şaşkın bakışları izlemek :)
valla çok iyimiş maşallah
görsellik amaçlı yapılan araçlara kesinlikle tavsiye ederim ama ben gazlarım sıkıştırırım diyorsanız bence uzak durun ( el yapımı için geçerli ) dediklerim :D
Istinye'de bikac kez denk geldim sitede yatarken, masallah :)
En güzel Golf kasasına en güzel işlem.. Bonus olarak en güzel jant.. Ancak tebrik edebilirim..
Hadi canım.
Aynı sitede oturuyoruz yahu :) Boğaziçi B blok mu ?
Araca sabah site dışına çıkarken hep rastlıyorum hatta şuan telefonumda fotoğrafları da var yani.ama jantlar değişmiş..benim foto çektiğim fazla çubuklu düz jant.değişilmiş olmalı jantlar :) Güzel bi tesadüf oldu
çok iyi ya arkadan araç elince yapıcaksınız eğlence ozaman :D
yolda giderken indir kaldır güzelmiş ya ... bide içerde tırr tırrr tırrr kompresyon sesi yoktur inşallah... sizin acınızdan yani yoksa sorun yok :)
çook güzel sistem.eline emeğine sağlık.aracında maşallah.en güzel golf kasası.keyifli sürüşler
araca maşaallah'ta. Şu Golf IV'leri yere basınca arka teker neden öne geliyo ? + yurt dışındakilere bakıyorum onlarınki normal...
@JusticeForAll
Öne gelmesini engelleyecek ara parçalar var aslında ama güvenemedim.
R32'ye yapmak lazım. ***** onda bağımsız arkalar :)
@ceyhunsar
O şaşkın bakışları izlemek paha biçilemez. :)
@brs_odbs
Teşekkürler
@Gökhan Bilgin
Aslında el yapımı için ayarlı amortisör kullanıp avantajınıza kullanabilirsiniz bunu.
İyi bir ayar ile performansı şaşırtabilir. :)
@mrtysn
Teşekkürler
@cookies
Teşekkür ederim. Ben de çok seviyorum bu jantları
@Madness
Highline Jantlarına döndüm.
Başka bir proje var şimdi :)
Buluşalım, konuşalım bir ara.
@twin
Işıkta durunca yandaki araç sürücülerinin ifadelerini izlemek de çok eğlenceli oluyor :) :)
@arfy
Kompresör kısa süreli çalıştığı için çok rahatsız etmiyor.
@mrtysn
Bir boğaziçi buluşması yapsak iyi olacak.
Hadi herkes benim aracın başına :D
@uTku^
Teşekkür ederim
@Mutlu Değerli
Golf IV'lerde arkalar bağımsız değil. Dingil var. Dingil olduğu için öne geliyor yere yaklaştırdıkça.
Çok iyiymiş ya, maşallah. Bu sistemdeki en korkulan şey performanstaki kayıp, bunu da siz zaten açıklamışsınız. Ah ahh paranın gözü kör olsun.
Ya aklima geldi bendede yillar once bora vardi ona coilover takmistik dibe kadar indirince sağ aks kalin oldugundan Viraj demiri onun uzerine oturuyordu aksa bi islem yaptiniz mi yada viraj demirini degistirdiniz mi ?
Viraj demir çubuğunu komple çıkardık.
Zaten AirliftXL kit takmak istiyorsanız, manuellerinde bile çıkarmanız gerektiği belirtiliyor.
Hava olayı yeterince sert olduğu için ben yokluğunu hissetmedim.
Ama GTI bir araç için TT'lerde olduğu şekilde üstten dolaşan viraj demir çubuklarından takmak faydalı olacaktır.
maşşallah....
Maşallah çok güzel bi sistem accuair ve airlift gibi markalardan bahsediliyor. Haftalardır araştırıyorum accuair gibi bir sistem tartışılamaz bile yakın bi zamanda yaptırmayi planlıyorum :)
Maşallah Sistem çok başarılı zaten kalite Accuair ama aracınız düşmemiş şaseyi kestinizmi peki ?
masallah çok güzel olmus su air ride i sonunda bende yaptırcam :D nasıl temin ettiniz sakıncası yoksa pm atarmısınız ?
MAŞALLAH Kazasız belasız :)
Aracı görünce direk asta la vistaaa babyy diyesim geldi :D MaşAllah kazasız belasız ..