basıklık fenalarda gene ama jant lazım olmuyo böle kapak :)
Printable View
basıklık fenalarda gene ama jant lazım olmuyo böle kapak :)
gayet guzel olmuş kardes ama su farlarin köşesindeki boya sitandart camboyasimi bide markasinedir boyanin.
Teşekkür ederim.
Sağolasın Kankacım. :)
Teşekkürler. ;)
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim, Biri hediye etsin diye bekliyorum :p
Teşekkürler. Evet standart cam boyası.
kardeşim öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun.allah güle güle binmeyi nasip etsin.senin bu jant kapakları 14inçmi.bende aynı şeyi yapmayı düşünüyorum.***** öğrenciyiz :) gercekten cok hosuma gitti.maşşallah...
98 model kapağı jant lastik orjınal lastik ölçüsü de 185-175/65/14 olması lazım
valla basıklığı on numara olmuş :) araçda temiz harika görünüyor valla allah kaza bela vermesin
maşallah kazasız belasız.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. :)
Jant kapakları 14'.
Sağolun tekrardan.
185/60/14 üstündeki lastikler.
Bijon aralıkları tutuyorsa olur neden olmasın. Bijonlarla birlikte takılıyor kapaklar biliyorsunuzdur.
evet benim aracınkide böyle bijonlar kapağın üstünden takılıyo.onun için bu janttan istiyorum.piyasada bulabilirmiyizki.kardeşim kafanı şişirdik belki ama bide oem yaylarımı kestin yoksa spor yaymı kullandın buna..
Aracın bugün satışını vermiş bulunmaktayım.
Artık "TD" benimle birlikte değildir.
Hayırlısı olsun hepimize...
aracı bizzat gördüm süper temizlikte bir araç kazasız belasız kullanman dileğiyle..
edit:son mesajı yeni gördüm üzüldüm gerçekten.
Tekrardan hayırlısı kardeşim. Focus S ayarla kendine :)
orjınal farların sınyal kısımlarını bu hale getırmek ıcın nasıl bır ıslem yapmamız gerekıyor ?? buarada hayırlısı olsun allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin :)
Teşekkür ederim. :) Bende üzüldüm ama yapıcak birşey yok. Hayırlısı...
Teşekkür ederim tekrardan Abicim. Focus başka ya belli olmaz. :)
Konuda daha önce soranlar olmuştu yine cevaplamıştım diye hatırlamıyorum bi göz atarsanız... :) Teşekkürler..
masallah super :)
maşallah ...............
kardeş araban çok güzel maşallah kapaklar bile yakışmış bu arada ümraniyedenmisin