Printable View
Alıntı: Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı çok sade ve güzel. kazasız belasız teşekkürler:)
Alıntı: Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Ahanda tamda olman gerekendi :D hayırlı teskereler.. basarım cezaıı konuşma:D
Alıntı: TT_BOY Nickli Üyeden Alıntı hayırlı teskereler.. allah razı olsun sağol geçio günlerimiz:)
Alıntı: tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı hahah bende diyorum ne zamandır caddede görmüyorum hayırlı teskereler şafak kaç??:D karanlık:D:DDDDD
Alıntı: ramo si Nickli Üyeden Alıntı askerim hemde jenderme :D trafikkk:D Kardeş bende ulaştırma :D:D:D:D ANGARAAAAA:Deli:
ramo şafak kaç kaça kaç gıttın askere? neredesın?
Alıntı: MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı ramo şafak kaç kaça kaç gıttın askere? neredesın? kasım 21 de gittim safak karANlık bilecik söğütteim paşa söferi egitimi alıom sende askerdin paşa söferleri ne iş yapar:D
Alıntı: 34NVL80 Nickli Üyeden Alıntı Kardeş bende ulaştırma :D:D:D:D ANGARAAAAA:Deli: yasasın ulaştırma:D:D hayırlı teskereler:D
Alıntı: ramo si Nickli Üyeden Alıntı kasım 21 de gittim safak karANlık bilecik söğütteim paşa söferi egitimi alıom sende askerdin paşa söferleri ne iş yapar:D vallabıraz zorluk cekersın amaalısırsın zamanlaaa sızın cokmus askerlık allah sabır versın
Alıntı: ramo si Nickli Üyeden Alıntı kasım 21 de gittim safak karANlık bilecik söğütteim paşa söferi egitimi alıom sende askerdin paşa söferleri ne iş yapar:D bilecik söğütte land eğitimi aldım ama paşa eşi şöförüydüm çok pis bi birlik.
Alıntı: MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı vallabıraz zorluk cekersın amaalısırsın zamanlaaa sızın cokmus askerlık allah sabır versın sağol mecburuz yapıcaz:)
Alıntı: Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı bilecik söğütte land eğitimi aldım ama paşa eşi şöförüydüm çok pis bi birlik. aynen pistir:D sen yine 2 hafta yapmışındır biz 75 gün burda kalcaz:D