Müdür hayırlı uğurlu olsun..
Kazasız belasız günlerde kullan..
Printable View
Müdür hayırlı uğurlu olsun..
Kazasız belasız günlerde kullan..
Hayirli olsun, Allah Kaza Bela Vermesin.
Maşallah..
Bu sefer yanlama muharrem patlatma arabayı:) Bilmediğin şeyi yapma asudhaushd
kazasız belasız surusler allah bır defa daha yasatmaz ıns hayırlı olsun:)
Muharrem duruyon duruyon sonra semih gibi son dakkada gol atıyorsun :)
Maşallah güle güle binmek gazlamak nasip olsun, sana en iyisi layık paşam ;)
hevesini alamamışsın s2k dan gliba:D yeniden almışsın :) hayırlı uğurlu olsn Allah kaza bela vermesin :) ok gibi duruyor
hayırlı olsun kardeş. walla merak ettim şu s2000 i şöle boyasızından bi danede bana denk getirebilirseniz alıcam artık.
murat abi , şu an bu modellere verdiğimiz paralarla 2 yıl öncesine 2008 boyasız alabilirdik ama ,şu an boyasız s2000 in fiyatını satıcı belirliyor, bildiğin karaborsa gibi birşey... akılımızdaki kilişeleşmiş rakamlardan kurtulmadan boyasız s2000 almak mümkün değil söyliyim sana :)
knka kac model s2000 hıc solemıyorsun da arayıp aldım fln dıye ceasar ı dınle bılmedıgın işi yapma :D
hayırlı olsun kardesım kazasız belasız bin
kankaaa adı üstünde kaza,nasıl olduğunu neden olduğunu anlamıyorsun. Allah kimseye vermesin. Arkamdan arka itiş araba bu s2000 işte başka birşeye benzemez herkes kullanamaz s2000 diyen o kadar çoktuki, ben hepsini duydum Allaha havale ettim, Burada sitedeki arkadaşlar yabancı değil..Herkesede ders olsun diye söylüyorum,ben bundan önceki s2000 imi ailemin rızası olmadan aldım ve hiç istemiyorlardı, ben inat ettim satmadım ve ben o s2000 ile 1 gün huzur bulamadım 1.gün lastik patladı 2.gün derbyaj gitti 3.günde kaza yaptım.Siz siz olun ana baba ahı alıpta birşeyi elde etmeye çalışmayın. ben 11 yaşında kendim araba kullanmaya başladım ve ilk öğrendiğim araba arka itişti bu yaşıma kadar süreklide kullandım. Kendimi övmeyi sevmem ama ,arka itiş tecrübem biraz iyidir :)
Muharremin arkadan itiş deneyimini eskilerden beri bilirim. lakin kazada mantık aranmaz olacağı varsa olur. Ananın babanın rızası olmadan yapılan hiçbir işten hayır gelmez. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Tekrar hayırlı olsun muhaaremim allah kaza bela göstermesin. Ağız tadıyla binmek nasip etsin. Banada aldıracan bi s2k sonunda. Hayırlısı bakalım...
bende bu aralar sadece 3,35 ler prim yaptı zannediyordum:D:D
MAşallah.Binicenmi yüklicenmi abi? :)
Kardeşim kesene bereket yemeğimizide yedik :) Neyse peş peşe caddeyi sallarız kanka rahat ol :)