öncelik performans düşünüyorum :)
saolasın :)
Printable View
yawaş yawaş olur, fazla abartılı değil zaten ufak tefek şeyler.. Stoplarımı söktüm orjinali taktım, 3D leri sattım gri RC'i warmş siteden bi arkdş aldı :icon_tup:
ilk olartak cai düşünüyorum :beuj:
bunu buldum ama
Peugeot Modifikasyon Hava Filtresi 200 TL
Önerisi olan bilen arkadaşlar warsa fikir werebilir :soru:
Bunu önermem. Direk sis farına inen birşey bakarsan daha iyi olur.
ben o hava filtresinin 1.6 için olanını kullanıyorum bence pozisyon olarak tam kaput altına giren soğuk havayı emdiği için baya verimli ama tabi farklı kitlerle ne olur denemek lazım fakat sis farının oraya inenler kışın ve yağmur yağdığında sıkıntı çıkarabilir bunun dışında aracın bence tek eksiği rc spoiler onun dışında jantlar olsun basıklık olsun bence gayet güzel ve yerinde bir de acaba aracın üstündeki lipin modeli nedir hoş durmuş bir de eğer ledli stop düşünürsen sahibindende gezerken gördüğüm şu model nokta olur
Peugeot 206 1.6 Quicksilver 2004 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
kazasız belasız maşallah
maşallah kazasız belasız cezasız inş:) bncede tek eksiği RC jantı ve kafanın biraz basılması sonra nokta olur:)
şu filtreyi bi takıymda sonra gerisine bakıcam :)
saolasınnn
jantları şuan düşünmüyorum ağırlık olucak.. ama kafayı düşrcem dahaa, 6lıkları kestik yine fazla düşmedi ya biraz daha kesilcek olmazsada yaza coilover artk :)
Gelip gidenleeeer :)
http://img138.imageshack.us/img138/4...utgdagaraj.jpg
masallah kazasiz belasiz
Peugeot Modifikasyon Hava Filtresi 219 TL
Marka Uyumlu Modifikasyon Hava Filtresi 399 TL
bu iki üründen birini düşünebilirsin daha doğrusu bu tarz bir ürün alırsan senin için daha verimli olur.
maşallah allah nazardan saklasın :)
Pıpercross air intake kit 206 lar için performansı yeteri kadar verıyor dıye dusunuyorum direk soğuk havayı cekıp seri bi şekilde uzuyorsun fiyatıda cok abartılı değil ve kaliteli bir filtre su cekme derdi yok pıpercross hava filtresi ve kiti öneriyorum