maşallah güzel görünüyor..5cm lik yayla bu haldeyse normal halini düşünemedim bir ankazasız belasız kullanın..
Masallah, İlk resimde gözüme cok hoş geldi.
Masallah da o egsoz ne öyle, bir parca yaptırsaydın araya da düz cıkartsaydın
Paliolarda en nefret ettigim seydir asagı bakan egsoz, yüzde 99u da öyledir![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Aracınız oldukça diri duruyor.Nacizane tavsiyem ise ön farları ya orijinaline çevirmeniz ya da ibrida far denilen;Mako'nun bu araçlar için üretmiş olduğu farlardan(şayet bulabilirseniz) alıp takmanız.Bembeyaz arabaya karartma farlar yakışmamış bence.
Yine arka stopların da sinyal ve geri lamba kısmı siyah yapılabilir ya da yine Mako mamulü olan stoplardan alınabilir.
Bir de 14" Tempra 2.0 i.e 16V jantı(5 kollu;çiçek gibi olan) jantlar da yakışır bu araca.Hem aşırı büyük durmaz;hem de orijinal bir görünüm olur.
Body kit'e ise lafım yok.'98 senesinde sıfır beyaz Palio EL aldığımızda çok yalvardım bu kitlerden alalım abime diye ama almadı.Gözüme o kadar güzel geliyor ki bu orijinal kitler..
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle..
maşallah kazasız belasız, palionun bence en güzel kasası bugo falan hikaye
![]()
:ramo
Kazasız Belasız Body-Kit Yakışmış.
5 Cm Yayla Nasıl Düşmemiş Hayret Ettim Bende Düşünüyordum Albea'ma Ancak Bir Terreddüt Oldu İçimde Şimdi.
New Toy! - 41 AJV 325
kazasız belasız kullanın biraz daha yere düşse daha iyi durucaktır özellkle arka kısım bayaa bi havada
Teşekkürler.
Sorma Yavuz abi 1 gün filan dediğin şekilde gezdik fakat arkaya 2 kişi oturunca egzozun arka kısmı yere sürtüyordu
En azından Ocakta muayenem var onu rahat bir şekilde atlatıp komple düz sisteme geçicez o zaman daha güzel şekilde ayarlıcaz.
Yorumunuz ve fikirleriniz için çok teşekkürler,sizede kazasız belasız sürüşler...
İbrida çok aradık fakat üretimi şuan olmadığı için ve elinde olanlarda ciddi derecede yüksek fiyat istedikleri için bu şekilde yaptıkStopları dediğiniz gibi makonun şefaf olanlarından alıp bir kısmını transparan folyo ile kaplayacağız nedense birtürlü halledemedik
Teşekkürler.
Teşekkürleri,albea için bir fikrim yok ama mk1 paliolar için biraz sıkıntı sanırım bu durum
Fikriniz için teşekkür ederim.
Teşekkürler.
hep isterdim bir hl'm olsun,allah hlx verdi ama hala hl'nin yeri apayrıdır bende...
allah kaza bela vermesin maşallah....
Maşallah kazasız belasız kullanın.Far konusunda bende şeffaf camlı olan Mako diyorum.Beyazın temizliği vs güzel maşallah
Bizimde aşağı bakıyodu yapcak bişi yok
Stoplardan bulabilirseniz alın.
Kazasız belasız. Filtre sesi bambaşka
![]()
#eksikpazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)