ılk halı aıle specmıs baya deısmıs arac masallah, gıderıde gayet ıyı..
Printable View
ılk halı aıle specmıs baya deısmıs arac masallah, gıderıde gayet ıyı..
doguuu maşalllah çookk güzelll oldu ama şuu ön kromdan kurtulma zamanı gelddi ya carbon kaplama yada piano black
Sadece yazılım, kat-egr iptali ile nasıl gittiğine defalarca şahit oldum.
Eskiden 1,4 TDI sleeper modundaydı, şimdi görüntüsüyle farklı birşeyler olduğunun ipucunu verir olmuş.
Yeni turbosuyla eminim çok daha iyi olacaktır, Allah kaza bela nasip etmesin Dou. 41 kez maşallah.
http://gorelelihikmet.files.wordpres...ar-boncugu.jpg
pampa sadece ön cama film cek karşıdan çok guzel gorunuyor polıs yanlarda yok dıe bişe demez sokturdum dersın haaa steak noldu
tüm yorumlara teşekkürler arkadaşlar bi kaç şey daha var aklımda onlarda bitsin elbet bi daha koyarız fotoları ;)
bende diyorum bi eksiklik var :) valla abi aklıma gelmemişti onu da yapim ben :)
her türlü hediye kabul edilir :D
maşallah on tamponu begendım :)
Valla bende beğendim :) bosa bekledik bu kadar zaman :)
çok hoş olmuş..
abartıya kaçmadan harika hatlar çıkmış ortaya..
Teşekkür ederim yorumuna ;) bir iki dokunuş daha var yakın zamanda onlardan sonra kaporta ile isim bitmiş olacak inşallah :)
masallah dou guzel olmus kazasız belasız :))
maşallah harika olmuş
20 lık spacer lazım dodo.
massallah diyelim baya diri duruyo...
maşallah dogu kardesım allah nazardan saklasın boyle gıden bır dıeselee hayatımda bınmedım kocaman masallah :)
maşallah, tam binilecek araba :)
pamps söylemeyi unuttum arka tarafta son bi kozmetik işlem olarak güzel bi spoiler çok iyi olur. cupra spoileri üzerindeki ile farklı diye biliyorum. bi tane cupra spoileri de taktın mı kozmetik işleri bitmiş olur arabanın tabi spaceri de unutmamak lazım
Maşallah. Yan ve arka profilden görünümleri hoşuma gitmiyor ama hızlı ve ekonomik oluşu herşeye yeter. :)