Konfor yüksek olsun istendiği için jant büyütülmemiştir..
Kullanımı tahmin edilemeyecek kadar eğlenceli oldu bende şaştım.
Eibach sen nasıl bir yaysın... :)
Printable View
Konfor yüksek olsun istendiği için jant büyütülmemiştir..
Kullanımı tahmin edilemeyecek kadar eğlenceli oldu bende şaştım.
Eibach sen nasıl bir yaysın... :)
maşallah çıtırdan güzel şeyler olmuş araca.Eğlenceyi attırmak için 50 lik nosda takılabilinir :D
Ben de diyecektim resimler bir yerden tanıdık geliyor diye, ümraniye carrefour diye belirtmişsiniz onu sonradan fark ettim. Maşallah allah o şirkete uzun ömürler versin :D
maşallah arka plakalık iptali difüzörlü tampon yapın önede guzel bi ek bide marşpiyel guzel tamamdır :D
arkayada inceden bi cita rüzgarlık fenaa olr alet :)
Bendeki orjınal kesik yay abi 2bakla kestirdim görünüş için 10numara oldu ama konfor için -0lardayım çok titriyo araçım çok sallıyo,ama pişman değilim çünkü ben bu yay mevzusunu kestirmeden önce çok araştırdım bi çok basık canlı linea'da gördüm her çeşit yay takılanlardan kimsede istediğim düşüklüğü görmedim şimdi kestirdim gözüme tam istediğim gibi geliyo ama yazın dahada dibe vurmayı veya coilover yay yaptırmayı düşünüyorum mayısta vizem var Allahın iznile geçeyim ozaman dahada düşürücem ya kestirirek yada coilover yay yaptırırak:)
Yay kesmek cok tehlikeli arac sektigi icin bir arkadas 306gti yaylarini kestirdikten sonra ani fren yapmak zorunda kaldi sekerek bir bahce duvarina girdi araci pert oldu.Allah korusun araci indirmek istiyor isen mutlaka coilover yoluna gitmeni tavsiye ederim..
Bu arada maşşallah :)
maşallah güzel düşmüş.yalnız (jant kollarının içe kıvrımlı olmasından kaynaklanıyo oalbilir), jantlar olduğundan daha küçük gözükuyo.
maaşallah yaylar iyi gelmiş araca.
maşallah güzel olmuş, h&r lineaya şöyle 5lik bir yay çıkarsada rahat etsek :D
Maşallah çok güzel bir konu olmuş herşeyden önce detaylı bir şekilde resimler vesaire :) Birde böyle sırayla yapmak çok daha zevkli ve haz vericidir eminim. :) Allah kaza bela vermesin.
çok yüksek yay bu abartıyı kapatmaz bence aldığın yayları kesebilirsin sanırım :))
İstanbul da şirket aracını reptil yapacak değiliz.Bence yay çok kivaminda gorevini yerine getiriyor.Hophop araç sekmiyor.Handling kaybı olmadı hatta kazancı var.Kullanımı cok güzel.Ses yapmıyor. Eibach marka yayları sizlere öneriyorum....:))
Jantlar 1 beden büyüse :icon_tup:
Maşallah.Aracı altunizadede opette otomatik yıkamada yıkatmışsınız sanıyorum.Aman birdaha otomatik yıkamaya girmeyin :)
Evet otomatik yıkama yıkadı.Yıkamacılar 15 TL'ye yıkıyor.Otomatik yıkama 3 TL'ye.Haftada bu araç 3 kez yıkanıyor.52*3*15= 2.340 TL yıkamacıya mı?52*3*3=468 TL otomatik yıkamaya mı ?Fark 2340 TL-468 TL=1.872 TL eder.Yani yıkamacıya verilecek fazladan para ile aracı boyatabilirsin bile :)
500 TL'ye mequiars'ta iç dış komple kil dahil temizletebiliyorum o yüzden bu yıkama işine o kadar takılmıyorum... :)