herşeyi çok güzelde çok yüksek kalmış ya :) maşallah kazasız belasız...
Printable View
herşeyi çok güzelde çok yüksek kalmış ya :) maşallah kazasız belasız...
Herkeze çok teşekkürler :)
Maşallah kazasız belesız
pardon Belasız olcaktı :)
Teşekkürler . :)
İyi günlerde kullanın aracınızı maşallahı var ;)
Mıchelin yazısının tam karşısında diğer michelin yazısı varsa onuda boyayın bence ;)
çok güzel maşalalh bu arada en beğendiğim 307 stobunu takmıssın. en son jantlı halide iyimiş ilkine göre.
Maşallah kazasız belasız Berkay ama çelik jantlarla biraz daha basılırsa daha iyi olur..Eğer böle devam ediceksende bijonları boya bence :)
maşallah aracınız guzel kazasız belasız bınmek nasip etsın.
ben birseyi merak ediyorum bu çamurlukların yanına koydugunuz sarı flaşörleri nasıl takılıyor nerde satılıyor bunlar birde gece yanıyor mu ?
maşallah kazasız belasız
Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah, altı kollu jantı ile çok iyi duruyor gerçekten ben bastım 307'imi gerçekten basmadan araba ve jantlar kendini göstermiyor en kısa sürede basman dileğiyle :)
Maşallah çok güzel.Birşey sorucam 307 lerde çok görüyorum ön cam kırmızı-mor rengini alıyor bazen onun nedeni nedir? Benim mi gözler yanılıyor yoksa cidden mi o camlar normale göre farklı?
#Araçın herşeyile 10numara kardeşim,Allah kaza bela vermesin inşallah ;)
Teşekkürler abi :)
sağol birader :)
mini cooper sinyaller olarak geçiyor bmw servislerinde satılıyor ve en sonlara koydugum fotoğraflarda mecvut yanan hali :)
Teşekkürler :)
Teşekkürler basma işi biraz hayal olucak sanırım sizin aracınızı takipteyim :)
Evet ön cam mor duruyor diğer camlara göre farklı yanımlıyorsam megane 2 ve 307 lerde var bu camlardan ... :)
Öğrendim bu araçlar(genelde fransızlar scenic-megane-c4-c5) gibi araçların çoğunun ön camı atermikmiş.Atermik ön cam..
pekii o cooper sinyalleri yapıştırmamı yoksa tampon içine gömmemi ediliyor nasıl oluyo