Eray fazla konuşma al ikiye 2 de 80 :D
Printable View
hayırlı olsun kazasiz belasiz
bora hayirli olsun cok sevindeim bu kadar temiz ve guzelini bulmana gule gule kullan.
ne zaman deniyoruz :)
hayırlısı olsun,maşallah kazasız belasız..
maşallah.. Allah kaza bela vermesin..
Maşallah araç ve renk çok güzel.. Binilesi tek honda bana göre.
oncelıkle hayırlı ugurlu olsun bızım floryanın aracıydı 18 yasında bı eleman kullanıyordu :)
Hayırlı olsun..Rengi olsun duruşu olsun çok şık..Kazasız belasız keyifli sürüşler
Tekrardan maşallah dün acıbadem taraflarında e5'te gördüm sanırım sizdiniz veya başka kırmızı s2000'di.
Çok ilginç. Geçen gün bu mesajına cevap yazdım egzantrikli typeR bana kalın gelebilir diye ama mesajım kaybolmuş :)
Tolga teşekkür ederim. Ben hala viteslerine ve devrine alışmaya çalışıyorum aletin. Hele Kprolu bi typeR ile yürüyebildiğini bir göreyim ondan sonra seninle deneriz :)
Hayirli olsun abi.Aracin gercekten masallahi var.Gecenlerde idealtepede meguiarsin onunden gecerken son anda gordum sanki.Allah kazasiz belasiz nazarsiz sorunsuz bi sekilde istedigin kadar kullanmayi nasip etsin insallah.Hazir piyasadan haberin varken bi pm ini kontrol et te rs te oldugu gibi yine yolundan gelmeyi planliyorum abi :) :)
Maşallah kazasız belasız.
hort :D
maşallah çok güzel s2k aşktır :) benimde vardı ordan biliyorum :D
allah kaza bela vermesin
Bora abi Allah kaza bela vermesin,Maşallah :)
edit: konu niye eski yahu,yeni almadın mı abi sen,afalladım bi an :D
Maşallah kazasız belasız... çok iyi duruyor
maşallah bnmde tek hayalimde yatan bi araç Allah nazarlardan saklasın
maşallah güzel araba EZN güle güle kullan abi, cumartesi benzin alırken görmüştüm..
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın..
maşallah allah kaza bela vermesin :)
abi geçen hafta içi acıbademde kız lisesinin önünde park halindeydi kazasız belasız çok güzel duruyor.
Maşallah kazasiz belasiz kullanın
masallah allah kaza bela vermesın kazasız belasız
maşallah allah kazasız belasız binmek nasip etsin :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin...
Kazasız belasız...
maşallah allah kaza bela vermesin
Bora abı Tekrar hayırlı olsun EZN
Not:Bora abı arabasını satmıstı,gecen sene tekrar geri aldı.. Hızlı ve ofkelı olarak gerı gelıyor masallah..
maşallah Allah kaza bela vermesin. Çok orjinal duruyor abartı hiç bişey yok, başarılı.
tek kelimeyle harika ve bence en güzel en yakışan renkte kırmızı s2k ya allah kazadan beladan korusun maşallahh
harika gözüküyor gerçekten nazar değmesin :)
renk nkodu nedir acaba bu rengin
kAZasız belasız...
Temiz ve güzel , MaşAllah .
Maşallah kanka harika :) V3 jant(2009 jantı) taksan süper olur.
maşallah kazasız belasız :)
Kocaman maşallah allah kaza bela vermesin bahçelievlerde bir çok kez gördüm rengi yakışmış iyi yanlı günler :)