bro onun canını alcam :D laguna kırılmıyor nasıl olsa bu cart curt sürtüyor :hahaha:
Printable View
masallah nokta olmuş...
kullandığım kelimeler de yanlış birşey olduğunu düşünmüyorum.fikrimi söyledim.herkesin kendi parası kendi malı.isterse yakar.beni ilgilendirmez.yine tekrarlıyorum araç ilk fotolarda çok fena.ilk halleri çok iyi.ama siyah farlar boğmuş arabayı.başka göstermiş.bu benim fikrim sonuç olarak.madem koyuyosun buraya eleştirilere de açık ol.yok kaldıramıyorum diyosan o başka.sildirirsin yorumumu olur biter.neyse amacım kavga etmek yada başka birşey değil.alınganlığa gerek yok.kalbimi kırabilcek konumda değilsin.uzatmanın alemi yok...
bencede sisleri boyatma bu lıp ı cıkart ve olabıldıgıne orjınal gorunsun ;) içindeki canavar belli olmasın ...
Güle güle kullan arkadasım araban cok guzel gercekten.
k20 ile swaplansa ne güzel olurdemi efe
maşallah arac yere ıyı baslmıs ama kepez beledıyesının oralarda gezmıyondur umarm :D
Ben olsam
Gunmetal far
Typer panjur
99 oem lip
Oem kaput
Sissiz tampon
Spoon kanat
amerikan sinyal yaparım.
panjur var farıda bu hafta alıcez :)
plaka bambaska +10 maasallah aracada
tek kelimeyle harika kaput ve hawai short'lu foto sanırım son hali cok güzel olmus... Ama farlar önceki fotoda sanki daha hos gibi duruyor... Hernese aracın masallahı var allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
kazasız belasız...
maşallah kazasız belasız