Tabi biliyosun bunun gibi bi tane daha bulamayacağını ;)
Printable View
İşin doğrusu TEG i almadan önce bayağı bi E30 araştırması yaptım... Biliyorsun Ankara bu işin cenneti... Bir iki tane orada gözüme kestirdim 3.23 Cİ filan vardı beyaz 25.000 YTL ye toplam 4 5 tane belirlemiştim kafamda... Biride seninki idi bunların içinde.... 4 kapı ve füme oluşu olayı bitirmişti zaten.... İst. Mimarsinan'da Tuğrul abi var belki duymuşsundur Almanya'dan gelme BMW servisi var... Onunla hatta senin arabayı görmeye gelecektik Maslak'a ama kısmet olmadı işte... Eski bi Hondacı olarak ve BMW nin yakıt ve parça sorununu (3.15 E21'de) yaşadığım için olmadı gözüm korktu.... Kısmet!..
Ama bi şey daha var söylemeden edemeyeceğim...
Nacizane ve hoşgörüne sığınarak !!
Borbet çok daha güzel durmaz mı arabayı göstermez mi ???
Bi de bi de şu stoplar ???
http://img395.imageshack.us/img395/7303/02pg5.jpg
http://img172.imageshack.us/img172/3519/03kb3.jpg
Borbet çok güzel ama her e30da var orijinal jantı gibi duruyor artık... Geçen yaz jant alacağım zaman Borbet bulamadım bir de... Ayrıca kullananlar Keskin Borbetten daha sağlam diyordu... Keskinde de çok seçeneğim yoktu... KT1 de çok kullanılıyordu KT5 Mercedes jantı gibi duruyordu en güzeli ve farklısı KT4tü onu aldım... Bu yaz baya bi çoğaldı piyasada KT4 artık soğumaya başladım... Değiştirip Borbet almak istiyorum ama karaborsa bi jant ve çok yüksek fiyatlar istiyolar... Kullanılmışını da pek istemiyorum... DZ diye bi jant geldi yeni o da çok güzel ama jantlarımı satıp yenisini almak için para harcamak işime gelmiyo şu an... İlerde düşünebilirim...
Stoplarımı değiştirmeyi düşünmüyorum... Amerikan plakalık ve kırmızı stoplar güzel durdu... Senin gösterdiğin stoplar bu kadar agresif ve güzel durmuyo bence...
Bi bakınıyım sağa sola düşerse haber veririm sana... MTechI bagaj spoileri bulabilsem benimkini verirdim ama bulamıyorum...
Tanıyorum ama fiber istemiyorum... Orijinal bulursam takarım ancak...
Fiberi bulunur yaw kolay o...
Yeni geldi aklıma... Zamanında İbrahim ustaya sorduk biz bi arkadaş için onda vardı... Cumartesi sabahı Maslak San. gidicem unutmazsam sorarım senin için...
Evet senin söylediğin kişi... ikimiz de birbirimize aynı kişiyi söylüyoruz :)
En güzel en orjinal en hızlı e30 :) maaşallah
yekta abi senin makineyi gördükçe e30 alasım geliyo bende de eski hastalığı var 85 jetta mk II ye biniyorum bende :)