marşpiyel değişse bide egzos takılsa çok güzel olur
Printable View
marşpiyel değişse bide egzos takılsa çok güzel olur
maşallah güzel durmaya başladı ihtiyar delikanlı :) kaput maskesini aldığın yerin nosu net adresi falan varmı ? bide ne kadar kestirdin kafadan sürtme varmı sekmesi ne alemde çok sordum ama k.bakma :D
gerçekten neşeli makinalar orj headers var bunlarda izmirde bi ara ciğerli yürüyenleri vardı hepsi mazi oldu kazasız belasız sen genede fazla sıkıştırma ihtiyar italyanı
araç hoş gerçekten fakat maşpiyel tuhaf duruyor daha sade ve düz bir maşpiyel takılabilir. Temra ve tipolara egzoz süper oluyor vanalı düşünebilirsiniz. Tavan mat yerine parlak olsaymış keşke .s Ama maşallahı var aracın kazasız belasız.
güzel araç maşallah
ne yalan söyleyeyim çoğu zaman sıkıştırıyorum ihtiyarı ama maşallahı var yaşına göre :)
eyv.sağol
egzos yukarıda da yazdığım gibi istediğim egzosu şu an için takamam zaten başka egzosta takmam
ALLAH razı olsun...
bi kaç ay önce bi dallamanın trafikte aracını geri kaçırıp tırnaklarını kırdığı panjurum sonunda dayanamadı bende söktüm görüntü gayet hoşuma gitti:D inş.en kısa sürede yenileyeceğim...
MG]http://img191.imageshack.us/img191/7392/oldh.jpg[/IMG][/URL]
Maşallah FD'ye. Öne dikdörtgen plaka koy bence. Allah daha büyük kaza bela göstermesin :)
hacı panjursuz baya hırcın duruyo bnmde hosuma gıttı :))
ön camdakı stıcerda güzel olmus baya ;)
Masallah kazasiz belasiz, farlarida siyah boyat bence. :)
farları temizlet içini boyat komple 100tl :D
zamanında deli paraya sıfırını almıştık :) çok rahat ve seriydi o zamana göre ama garip kronik arızaları vardı ama güzel araçtır maşallah güle güle kullan :)
sıfır çifti 80 tl abi :D
bizim ustalarımız işini bilir...
ALLAH razı olsun abi..
haklısın abi gayet rahat ve seri, 1.5 yıldır bende araç, tek kronik sorunu rhv arızası en sonunda sinirlendim söktüm bağlantısını 5-6 aydır kullanmıyorum kafam rahat
panjur cıkarken yanına olarak sana destek oldum kardeşim :) böyle aha hırcın oldu bayrak cok guzel olur eger yaparsan :) bayrak mevzusunda beraber halledelim kanka tavan var boş durmasın :)