İki araçta süper ilk kez bir fiorino yu beğendim :) Maşallah.
Printable View
İki araçta süper ilk kez bir fiorino yu beğendim :) Maşallah.
beter bir vti alda kurtulalım şundan ne zaman görsem canım sulu ekşi yeşil erik çekiyor :)
ehehe, zaten fio şirin bi araç, şimdi çok daha şirin ve şık olmuş. cantlar çok yakışmış, stiker ve de far karartma da hoş.
Teşekkürler
ahahahaha Haluk Abi Başka Proje Peşindeyimmm Aslında İyi Fikir Amaa Dieşik Bİşi Var aklımdaa Zaten Burda Bulamıom Bulduğum Gidioo Ben Dönücem Sanaaa Böle Çekerimm Mercoyudaaa Koyarım Karşınaaaaaaaaaaaaa:D
:rolleyes:
:icon_tup:Teşekkürlerrrrrrrrr
Olmuş olmuş cok ta güzel olmus MaşşAllah :D
cumartesı gunu kınalıda petrol ofısınde otururken mazot almaya gelmıstın orda gordum hatta dedım bı tanede yesıl tıcaretın yakısıklısından bızde mı alsak dıye araba gercekten super olmus ben boyle guzel fıorıno gormedım :)) gule gule kullanın
maşallah tam tadında olmuş özellikle basıklığı
maşallah her ıkı aracada kazasız belasız surusler maşallah:):)
kazasız belasız bu rengı hıç tutmuyordum senın arabyı gorene kadar cok guzel olmus masallah :)
Gucu ile bir bilgi yok 75 hp mi 90 hp mi?Mortorla ilgili bir gelistirme dusunulmuyor mu?Yesil elma kalbimizi calma :)
ticari araç olarak alınabilinecek en iyisi şuanda fiorino, beğenimi kazanmış bir araç olmuştur herzaman. . aracının maşallahı var yapılan uygulamalar basit ve sade olmuş olsada çok güzel bir görselliğe kavulturulmuş. . kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun. .
Maşallah birkan kardeşim yaa çok ıyı olmuş bu son halı ile yaa çook sıkı :):)
cok guzel duruyo bu araçta yeşil polyester kabin kicker tesisatlı olan araçmı acaba
maşallah rengi ve basıklığı çok iyi olmuş görsellik olarak gerçekten süper ancak sürüşte sıkıntı yaratabilir sanki Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
maşallah on numara olmus jantlarda cok harika
Teşekkürler
heee Evett Arabayaa Coilleri Takmaya Gİtmmiştimmm Çorluya Dönüodummm Beğenmene Sevindim saol
Teşekkür ederimm saolun
:icon_tup:
2009 Model 55kw Motorla İlgili Hİç Bİşey Düşünmüorumm Görüntüsü Hariç Fİorinolardann İğreniorum Artıkk 5 Keree Amortisör Takozumu Dağıtır Arabaa daha 40.000 dee Basıladannn Önce bile 2 Defaaa
TEşekkğr ederimmmmm
Kafa Kafayaa H laaa Hemen Agaaaa Saolasın Teşekkür Ettimmmmmmm:D
Bakıcass Halukkkkk Abiii Subaruyu Aldaaaa Egsozunddaa mangalll Yapalımmmmmmm:D
O Araç Deillllllllllll O Araçç Van galibaa Biliorumm Onlamı Kıyaslıosun Beniii:Deli::D
Bi sorun Yokk hatta Bayılıorum Teşekkürlerrrr
Araç Şu an Orjinaldir Vede Satılıktır !!
Hey maaşallah.Hayırlı satışlar.
Ticaretin Stock Yakışıklısı Satılık he :D
fio alınırsa zaten ya yeşil ya turuncu hayırlı satışlar önce sayfalardaki VTİ'mi satışın sebebi
mşallah oyuncak gbı duruyolar :)
Cok basarili hayirli olsun
ya mükemmmel olmuş fiat daha iyisini yapamazdı heralde :) iyi günlerde kullanın kazasız belasız
Maşallah bişey kalmamış zaten..
Bunların hep port bagaj borularını sökmek istemişimdir :D
Masallah kazasız belasız
oz ları yakıştırdığım sayılı arabalardan :) kazasız belasız
çok şirin görünüyor yaa , kazasız belasız
hayırlı satışlar kazasız belasız ben yeni gördüm güzelmiş :D
Herkeze Çok Teşekkürler !!
çorlu'muz eksilicek demek:) hayırlısı olsun:)
maşallah kazasız belasız
İkisi de birbirinden güzel, masallah...
Çokk Saolunnn
kazasız belasız sakın arkayı basma derim ben böyle daha güzel arkayı bastığın anda boğuk bi hava verir araba şuan çok güzel güle güle kullanın maşallah.
güzel olmus kazasız belasız arka stopları karartmamısın güzel umarım on plakan karedir
Maaşallah kazasız bealsız hemşo...:)Bende bi tane fiorino düşünüorum şimdi yakıt konusundada harika ufaktan bişiler yaparım diodum far karartma coilover vs vs resmen içimden geçerleri gördüm çok güzel oluyomuş...;)
guzel olmuş kardeş