248,000 km leri görmeniz dileğiyle :)
tamponların boyanması arabaya resmen 0 rh + kan olmuş cok fark etmiş.. xenon düşünmüyor musunuz ?
Printable View
248,000 km leri görmeniz dileğiyle :)
tamponların boyanması arabaya resmen 0 rh + kan olmuş cok fark etmiş.. xenon düşünmüyor musunuz ?
hayırlı olsun öncelikle aldıktan beri uğraşmışsın güzel olmuş kazasız belasız sürmen dilegiyle...
3.takım jantları hazır.
Yeni sıfır jetta'dan çıkma 16" orjinal..
Elimde 2 takım conti lastik var contact sport 2 205 55 16 takıcam herhal..
Takınca resimleri paylaşacağım...
Ön tampon boyandıktan sonra çok değişmiş. Maşallah çok güzel görünüyor yeni caddy.
Box'dan sonra kaç beygir ve tork elde ettiğinizi ölçme fırsatınız oldu mu acaba?
Daha ölçmedik ama yakında ölçünce bilgileri paylaşırım..
Maşallah araç 10 numara .Tamponların boyanması ve jantlar süper bir karar...
3.takım jantlarıda taktık konfor oldukça arttı :)
yeni jantlara yorum yok mu? :(
maşallah.ama oem jetta jantlarını beğenmedim ben olsam orjinal tenekeleri beyaza boyar takarım :)
En iyisi olmuş bence güle güle kullanın..
Maaşallah kazasız belasız bence arac basılmayacağı için en sondaki jantların çok iyi duruyor Nazar degmesin inş...
11 numara. Bende birdaha araç alırsam en bazını alacağım kendim donanım yükselteceğim. Böylesi daha zevkli oluyor eminim. ;)
passat exclusive jantında göbek daha içeri doğru. onlar daha çok yakışır gibi geldi bana... maşallah aracınıza. güle güle kullanın
masallah cok guzel olmus eskı caddy nızınde tampon ızgaralarınıda sıyaha boyatırsanız daha guzel olur :D
son jantlar cok iyi :)
audi jantlari da guzel ama siyah cok bogmustu.
masallah araca.
Son jantlar en iyisi bence ;)
Maşallah..
hayırlı olsun kısa sürede neler yaşadı aracınız:) maşallahh
Hayırlı olsun jantları çok beğendim güle güle kullanın:)