Gri mi,Gunmetal mi ,Beyaz mı,İnci beyazı mı yapsam ne dersiniz?
Siyah olmayacağı kesinde :)
Printable View
Gri mi,Gunmetal mi ,Beyaz mı,İnci beyazı mı yapsam ne dersiniz?
Siyah olmayacağı kesinde :)
Jantlarımızı yorum olmayınca griye boyattım :(
gri güzel olmuş konuyu baştan sona okudum aracın maşallahı var bu arabayla baya bi gezdiğinizden basın demicemde , şu ön panjuru siyaha boyarsanız sanki daha iyi olur gibi beyaz sırıtıyor
kazasız belasız
maşallah bi caddy ile bu kadart uğraşanilgilenen birini görmek güzel zamanında yapmak isteyipte yapamadığım modifikasyonları yapmışsınız bence çok başarılı olmuş .. tatminkarlığını sormuyorum bile bence caddy performans yönünden gayet tatminkarken siz bu işlemlerle çok zevkli hale getirmişsiniz .. başarılıarınızın devamıni dilerim ..
bu ay başı bende caddy ile tatile çıktım yaklaşık 2000 km yol yaptım kuşadası didim dolaştım geri dönüş yolunda hiç durmadan 1000 km civarydı ve araçtan indiğimde hiç yorgunluğum yoktu ben caddy de olan konforu rahatlığı modelli çok binek araçta görmedim esneye esneye gidiyorsunuz :)
Tekrardan maşallah .takipteyim :)
maşallah motor ile baya uğraşmışsınız güzel sonuçlar çıkmış çok sevindim...
bende 2007 yılında görsel anlamda istediğime kavuşmuştum ancak elim bir kaza sonucu araç pert olunca motora girememiştim... o tarihte gazihan ile irtibat halindeydim.. :(
http://www.autoclub.com.tr/image/000...0000111987.jpg
Çalışmalarınız çok güzel, maşallah..
Loading.....
Loading...
Loading...
Loading...
İlk başta yeni jantlar küçük geldi gözüme ama çok parlıyor;konfor arttı ve daha çabuk hızlanıyor :)
Toplam 6 takım jant oldu lastikleri sayamıyorum :)
biraz geç bir cevap ancak dsg 7 ileriler maksimum 250 torku kaldırabiliyor hp i değil, sizin aracın orjinal torku 250 den fazlaysa sizin ki için farklı bir şanzıman kullanılmış olabilir ancak bineklerde maksimum 250 torka dayanabildiğine eminim. sizin şanzımanda aynıysa 380 küsür torka o şanzıman uzun süre dayanmaz.
Aracım düz vites olup aynı şanzıman 500 NM torku kaldırabilmektedir.
Uygulanmış ve uzun süre kullanılmış araçlar mevcuttur.
Balata erken bitecektir. :)
Zaten araç sürekli 387 NM torkla ilerlememektedir.
Bu araç tam yükteykenki bir durumdur.:heyoo:
Zaten aracın orjinal torku 250 NM dir.:confused:
DSG 250 hp'nin üzerinde sorun çıkarmaktadır :D:D
Orjinal şanzımanın tek kötü tarafı 190 km'de bitmektedir. :)
abi konuyu baştan sona okudum ve gerçekten çok sevdim aracı Allah kaza bela vermesin öncelikle. bence leon jantından önceki jant daha güzelmiş gibi yani 17 olması aracı biraz daha şık göstermiş gibi geldi gözüme fakat 16'larla daha mutlusun gibi :) görsel olarak basılması zor gibi sürekli kullandıgından dolayı fakat ön farları karartmayı düşündünmü hiç ?