Aynen hüseyin yakın arkadaşımdır benimde :) Bende ıspartada okudum geçtiğimiz haziran mezun oldum :) İnş tanısırız birgün :)
Tekrar kazasız belasız maşallah :icon_tup:
Printable View
Çok sıkı duruyor Maşallahh
hoşgeldin allah kaza bela vermesin iyaşta devamlı görüyorum masallah çok düzgün duruyor...
ıyaş buz pıstındeyım hocam gelirsen beklerım :)
Eveeet tam istediğim gibi , maşallah kazasız belasız :)
aileye hoşgeldiniz , keyifli forumlar dilerim . bende burdur ' dayım . sercan kardeşim ile birlikde sürekli iyaş ' da görüyorum civciv ' i :) . hatta bigün tam arabadan inerken görmüştüm sizi . aynı yüzü buz pistinde ' de görünce , orda olduğunuzu tahmin etmiştim ki demek ki doğru tahminmiş :) . ilk fırsatda çay ' ınızı içmeye uğrayacağımızı bilmenizi isteriz :) . yolunuz düşerse burdur ' ada bekleriz . son olarak ; sizin araba ile birlikde arabamın foto ' ları var , bi akşam yan yana denk gelmişti bizde bi kaç foto çekmiştik :) . hatta jön türk osman kardeşim burayada yüklemişti bi kaç tanesini :) . ayrıca ; müsait olsaydım , dinartuning ' ciler , abi senin arabayı sarı 106 ile birlikde foto çekelim demişlerdi geçen sene ama tanışmak buraya kısmetmiş :) ...
Allah kaza bela göstermesin, Ispartada şu aracı göremeyen bir benim heralde :D
maşallah kazasız belasız
hoşgeldin mustafa........
beklerım buyurun gelın arkadaslar sdy nın eskı resımlerı varsa arkadaslar yklersenız sewınırım :)
saolasın kardesım eyw..
maşallah ya ne tatlı duruyor sarı sarıı kimin yarii :D
sarı bi başka beeee maşallahh :D
Kazasız cezasız,Sdy'nin önceden çok fotoğrafı vardı bende ama malesef silindi hepsi :/
tamam kardesım beklıyorum fotoları :)
masallah sarı civciv e benım karaoğlan la son resimde güzel poz vermişler :D :D :D