Deneme olursa mutlaka video istiyorum turgay kardesim :)
Printable View
Deneme olursa mutlaka video istiyorum turgay kardesim :)
çok güzel günler görüyorum ilerdee çoook :D Allah kazasız belasız günler nasip etsin kardeşim...rolldaşım :D
Beyler adam foto çekme konusunda profesyonel dağılın :) avnin plakayı ka yapın kan-ka olun Turgay kardesimle:)
Kankaları kes :):):)
Togycim goruldugu uzere onceki sahipleri bebek gibi bakmis senin elinde daha da guzellesip daha da hizlanacak allahin izniyle.Onceki sahiplerinin emekleri kesinlikle bosa gitmeyecek sekilde yeni sahibini buldu :) Timur abi mecbur motorune gectik , ama yine de takipteyim , roll nightlarin az yakan zor yetisen cam car i olarak :) togy tekrardan hayirli olsun nice roll lere kank
Sahiplerinin hepsi çok güzel baktığına kuşkun olmasın :) zaten artık diyebilirim tr nin en hızlı rexi :)
hayırlı olsun kazasız belasız maşallah
ula turgay haberde vermiyosun heee :D
allah kaza bela vermesin kardişim...nice nice gazlamalara harbi çok iyi yapmışsın bunu almakla :)
halil kardesım tanısmak nasıp olmadı ama ısmını cok duyduk :D (ıyı anlamda) :D kısmet ınsallah bır daha kı ıstanbul seyahatıne :D
plaka bi değişsin abi acacaz sayfayı kaldığı yerden devam kıyma makinesi...
haloom eywallah kardeşim saol sürpriz yapıcaktım aslında size mustafa abide biliyo bak ama duydu herkes :)
teşekkürler...
Yavrumm hayırlı olsun :)