maşallah 10 duruyor
Printable View
maşallah 10 duruyor
maşallah alanada satanada hayırlı olsun severek izlediğimiz mustafa kardeşimizinde gözü gibi baktıgı araç değerini bilen birilerine gitmiş olması ayrı güzel. allahım kaza bela göstermesin
turgay tekrar hayırlı olsun. tam sana yakışacak bir araç almışsın. sizin tayfadan engin yan çizip dizelci olmasaydı yan yana çok güzel arabalar görecektik. yarın izin alabilirsem radara gelicem müsaitseniz gelin görüşelim.
Kazasız belasız gerçeken enlerden birisi ;)
çok güzel bir rex aldınız. güle güle kullanın, kazasız, belasız. görkem kıskançlıktan çatlamıştır duyduysa eğer :)
Deneme olursa mutlaka video istiyorum turgay kardesim :)
çok güzel günler görüyorum ilerdee çoook :D Allah kazasız belasız günler nasip etsin kardeşim...rolldaşım :D
Beyler adam foto çekme konusunda profesyonel dağılın :) avnin plakayı ka yapın kan-ka olun Turgay kardesimle:)
Kankaları kes :):):)
Togycim goruldugu uzere onceki sahipleri bebek gibi bakmis senin elinde daha da guzellesip daha da hizlanacak allahin izniyle.Onceki sahiplerinin emekleri kesinlikle bosa gitmeyecek sekilde yeni sahibini buldu :) Timur abi mecbur motorune gectik , ama yine de takipteyim , roll nightlarin az yakan zor yetisen cam car i olarak :) togy tekrardan hayirli olsun nice roll lere kank
Sahiplerinin hepsi çok güzel baktığına kuşkun olmasın :) zaten artık diyebilirim tr nin en hızlı rexi :)
hayırlı olsun kazasız belasız maşallah
ula turgay haberde vermiyosun heee :D
allah kaza bela vermesin kardişim...nice nice gazlamalara harbi çok iyi yapmışsın bunu almakla :)
halil kardesım tanısmak nasıp olmadı ama ısmını cok duyduk :D (ıyı anlamda) :D kısmet ınsallah bır daha kı ıstanbul seyahatıne :D
plaka bi değişsin abi acacaz sayfayı kaldığı yerden devam kıyma makinesi...
haloom eywallah kardeşim saol sürpriz yapıcaktım aslında size mustafa abide biliyo bak ama duydu herkes :)
teşekkürler...
Yavrumm hayırlı olsun :)
Maşallah..
arabanın klıma boruları bende :D bı zahmet benı arayın :D
:) bi gün tanışırız kardeşim rex in son hallerini görmüş olursun hem hasret giderirsin...
Kadir abim az kaldı plakamız çıktı, arabanın ufak tefek tüm detaylarıyla uğraşıyorum şu anda bitireyim resimleri çekip paylaşıcam en yakın zamanda kısmetse...