maşallah bu kadar temizleri bi elin parmakalrını geçer mi bilmem
Printable View
maşallah bu kadar temizleri bi elin parmakalrını geçer mi bilmem
kazasız belasız sürmen dilegiyle hayırlı olsun...
207 RC & crx AVNi
207 RC chip+k&n kutu içi filtre+ sürücü+yolcu
Crx AVNi:filtre-headers-egzoz+tek kişi
bonus video :D
Maşallah bu arabayı görünce rexleri çok sevmeye başladım
zaten old school hastalığı vardı şimdi tam yakalandık iyi mi :):D
maşallah.son video bomba olmuş
Antalyalı kadir in araba oldu adanalı AVNi maşallah biz rex çilerin arasında bilinen bir arabaydı güzel bir tercih yapmışsın güle güle kullan
mustafa abimizn arabası avni kayaRex (tonlamayı anladınız siz) :D:D:D:D:D:D:D:D abim tekrar tekrar allah kaza bela ceza vermesin işalla :)
son video mobese çekimi gibi maşallah abi avniye :)
Maşallah. 1.sayfadaki era'yla yürürken araçların özellikleri neydi ? Yani crx filtre egzoz era'chip şeklinde ?
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
crx sadece filtre vardı :)
maşallah crx e sworddan kısa şanzıman taktiğini alında vteclere bile rahat rahat bye bye diyin rollde :)
Kisa olmadan da diyo zaten :)
Çok temiz ve şık bir crx ama jantlar beyaz yerine füme,gunmetal falan olsa daha iyi durucak sanki.Maşallah..
Öncelikle hayırlı olsun ve kazasız belasız sürüşler. Crx ciler arasında bilinen ve çok güzel yürüyen bir makine almışsınız,keyifle videolar koymanızda bunun en güzel kanıtı.
Önceki iki sahibinide tanıyorum hep daha güzel oldu bu araba. İlk denizlide Tayfun arkadaşımızdaydı yıl 2002 falandı 206 gti videoları vardı sonrasında yaklaşık 20 farklı arabayı ham yapmıştı o zamanda.Sonrasında Kadir aldı ve sessiz sedasız kondisyonunu yükseltti tavan yaptırdı. Sonrasında da size nasip olmuş. Düzgün ve ayarında kalmış Crx lerin aslında nasıl yürüdüğünün ispatısınız. Bir çok forumda bu şekilde yürüyen Crx ler yüzünden konular kilitlenmiş kavgalar olmuştur. Umarım bu tarz polemiklere sebep olacak konulara girmeden ispatı ile(ki videolar gösteriyor) cevapları verir göğsümüzü kabartırsınız.
Kazasız cezasız sürüşler diliyorum. Şaka Makinası...
Lütfen aracınıza iyi bakın çünkü artık sahibi olduğumuz bu crx lerden pek düzgünü kalmadı.
onur bey en crx ci benim halen ona göre... :D :D :D
kenarından köşesinden de bizde biraz crx ci sayılırız inşallah :D Ben ihtiyar crx imle mutluyum mutlu olmasınada yaklaşık 12 aydır ancak 15 gün binebildim ne yazık ki. Sürekli yurt dışındayım :(
Parayı bulursam bir tane ef planım var bakalım türkiyeye dönersem konuşuruz :)
CRX sahipleri mustafa arkadaşımıza çok şey borçlu :) piyasa direk arttı herkes crx istiyo :) bunun kadar cok videosu eklenen rex yoktur heralde :D