her ne kdr kullanamasamda cok guzel bı arac:D rengine hastayımmmmmm :D kazasız belasız kardesım
Printable View
her ne kdr kullanamasamda cok guzel bı arac:D rengine hastayımmmmmm :D kazasız belasız kardesım
Elbet birgün sen de kullanabilir hale gelirsin gürselim sıkma canını, olmadı galeriye bir de vti ekle: D
Arkadaşlar çok saolun iyi dilekleriniz için, umarım daha iyileri sizlerin olur :)
Kardeşim çok özeniyo ve karşılığını çok güzel bir şekilde alıyor maşallah.....:icon_tup:
Dahada güzel günlerde kullanırsın inşallah Uğurum:)
Saol kardeşim, sen de inşallah gönlüne göre birşeyler alır yaparsın :)
Masallah kardesim :)
Bana ilk yolladıgında söylediklerimi uygularsan daha da hos olacak :)
uğur maşallah kardeşim çok güzel oldu,zamanla daha güzel olucak inşallah :)
ben daha yeni goruyorum kardesim. gayet gusel bir arac olmus. allah kaza bela vermesin. tekrardan iyi kullanman dilegiyle
Kanka nazar değmesin maşallah çok cici oldu makine.
maşallah son hali çok güzel olmuş
maşallah allah kaza bela vermesin
maşalah süper olmus:)
konı yayla amortısor nasıl oldu.memnunmusun cok sertmı.bende dusunuorumda.yay a karar veremedım
Tein sedanda koni tein kullanıyorum uğurda öyle. Çok gülez.
uğur maşallah kardeşim çok şık ve sade olmuş, kazasız belasız.. ;)
maşallah kardesm cok gzl olms ıyı gunlerde kullan kazasıs belasıs
masallah sadece jantlar 15 olmalıydı bana gore ;)
Cümlenize teşekkürler kankalar :)
Kamer kardeşim, koni + tein güzel bir kombinasyon tavsiye ederim :)
maşallah :)
Eywallah :)
Gule gule kullan yavrum. ;)
stoplar cacaymis :hahaha:
maşallah. güle güle kullan.
hayırlı olsun kazasız belasız...
Maaşallah Uğurcum.Hep istediğin gibi oldu sonunda kardeşim.Kazasız belasız kullan :)
emeklerinin karşılığını aldın abi güle güle kullan
maşallah uğur,kazasız belasız.spoom lar 15 olsaymış mükemmel olurmuş.
Dimi ya bak unutmuşum... Parçaları bana büyük kolaylıklar sağlayarak almama yardımcı olan Tuner's Friend Günay kardeşime çok teşekkürler :)
Allah büyük kanka yakında kurtulucaz o stoplardan inşallah :)
Saol Keichi'cim sen de aynen :)
Bu işler biraz da zevk-renk işi biliyorsun, 15 almayı ben de düşündüm ama 16 gözüme daha iyi gözüktü 16 aldım-taktım... Pişman değilim gayet memnunum :)
Diğer bütün arkadaşlara da iyi dileklerine teşekkürler :)
maaşallah kazasız belasız,yeni jantlar da çok güzel olmuş.
Teşekkürler :)
carbon man kazasız belasız bu hali on numara oldu :) ;)
maşallah uğurcum çok güzel oldu az daha işi var biliyosun :) kazasız belasız..;)
maşallah son hali çok güzel olmuş ugur abi....
aracın gerçekten maaşallahı var şık olmuş,,,,omni nin fren disklerinden memnunmusunuz peki ?? orjinal balatalarlada kullanılabiliyo mu??
10 numara 5 yıldız :D
kaazasız cezasız binmek dileği ile.
uğur um yeni gördüm kazasız belasız...
toplantıda spoilere ve aynaya hiç dikkat etmemiştim uğur, şimdi gördüm çok güzel olmuş kazasız belasız:icon_tup:
harika temizlikte görünüyor.bol vtec acmalı günler :D
Herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar :)
Görkem'cim Okan'ın dediği gibi omni çok faydalı bir parça ve orj. balatalarla kullanılsa da tavsiyem yumuşak bir balata kullanman... Balatanın ömrü biraz kısa olur ama frenajın çok iyi olur... Ben ate kullanıyorum...