Arac 1.4 benzinli mi?motorda bisey var mi?
Arac 1.4 benzinli mi?motorda bisey var mi?
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Masallah nokta olmuş valla...Allah kazadan beladan korusun.
Ama tek sevemediğim yanı tavan folyosu, cılkı cıktı bence.Yeni arabalara hiç yakıstıramıyorum ama tekrardan masallah
Hay maşallah be bu kasalarda en çok hoşuma giden araç 2011 Polo ve 2011 Fiesta ama bu Polo bence mükemmel olmuş sade ve güzel.
Kazasız belasız inş.
Maşallah çok güzel olmuş,güle güle zevkle kullan..Hem sade hem hoş..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Maşallah çok güzel olmuş. Eski kingopolo yu aratmamış.
Tekrardan herkese çok çok teşekkür ediyorum sadece soruları alıntı yaptım , hepsini yaparsam çok uzun olacaktı , yanlış anlaşılmasın![]()
Esnaf değilim sadece oraları gece sakin bulabildiğim için tercih ettim , tarihi bir yapısı var hoşuma gidiyor.![]()
O folyo beni de rahatsız diyor işin özü , çok ele ayağa düştü , yakın bir zamanda sökmeyi düşünüyorum![]()
Oraya lip henüz yok ama bulacağız birşeyler![]()
Sağolasın abi , bende bayagı ezildim![]()
İnan benimde aklımdan çok geçti kesin bizim forumdan dedim hatta yanyana iken sorayım dedim sonra "ya değilse rezil olmayalım" diye sormadım![]()
Araç 1.6 TDI , motorda şimdilik birşey yok , ileriki zamanlarda yazılıım falan düşünüyorum ama daha erken
Sağolasın Faruk'um![]()
Coilover üzmüştür biraz ama kuruşu kuruşuna hakediyor KW
Allah nazarlardan saklasın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Çok güzel olmuş mahş ya bittim resmen![]()
Maşallag gtı falan yanında halt etmiş...Jantlar ve basıklık çok güzel..İç mekan fotosu alabilirmiyiz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)