harikaaa yaa allah kaza belaa vermesin
Printable View
harikaaa yaa allah kaza belaa vermesin
farklı bir tarz , farklı bir çalışma , iç tasarımı hariç beğendim :) maşallah...
İki araçta muazzam içide dışıda süper. Vos kullanıyorum diyenlere gelsin bu topic bence :D
hay masallah :)
çok güzel önede ayarlı kol takarsanız dağa güzel olur
helal olsun harbıden super olmus
Aracı sattiniz galiba, adanadan arkadaşımda gördümde fotoları süprüz oldu bizim icinde daha soramadım onada açıkcası :)
bayıldım yaaaa mukemmelll.maşallah..
plakasını görmesem bu aracın türkiyede oldugunaa inanmam :) almanlara taş çıkarmışsınz gerçekten :) allah kazasız belasız kullanmak nasip ettin inşallah
emeginize saglık seker gibi olmuş
mükemmel olmuş binmesi kadar bakıp izlemeside keyifildir :)
Budur Ya 41 Kere Maşallah Resimlere Bakmaya Doyulmuyor Rabbim Tekerine Taş Değdirmesin..
elinize emeginize saglıkk harıka bişeyler cıkmıs ortaya ...
boncuk olmuş araç çok emek war besbellii..benimde bu tarz bi projem wardı fakat bazı sorunlardan dolayı başlatamadım we satmak zorunda kaldım aracımı..
emeğinize sağlık süper olmuş maaşallah
çok hoş yavv maşallah :D
cok guzel yorumlar cok teseekkur ederım aracı 10 bın tl ye adanadan bır arkadasımıza verdık bundan sonra adanada yenı projemız var vosvos degıl ama hos oda onuda yılbasında resmını koyacam tesekkurler
maşallah allah kaza bela yüzü göstermesin ;)
MAŞALLAH ARAÇ ÇOK GÜZEL ARACIN BOYA KODU NEDİR VE BOYA MAT SARI MI (sorular saçma olabilir çünkü amatörüm ) ve araç nerde boyandı ücret nedir