sanzıman sıkıntım devam ediyor bende ya arabadan yada sanzımandan kurtulucağım :)
Printable View
sanzıman sıkıntım devam ediyor bende ya arabadan yada sanzımandan kurtulucağım :)
maaşallah süper gözüküyor .
kanat çıksa daha da iyi olur sanki ..
bir de sorum var , 2jz-gte lerde mi mekanik distribütörlü ?
Maşallah şükrü abi allah utandırmasın
maşallah çok güzel olmuş
maşallah sıkıntısız gazlanması dılegı ıle
Maliyetiniz ne oldu merak ettim, bende de ayni motordan var aracim uzerinde ama ben direk gte ile swap dusunuyorum.. $5000-6000'lere cok rahat TR de gte motor bulabilirdiniz ve direk bolt on swap olmus olurdu bence.. Kenarda da yedek 2JZ durmus olurdu.. Ecu olarak ne kullanicaksiniz?
deteyli maliyet yazacam bir gün, tahmini 8000TL cıvarı.
bulsaydım gte motor tabiki daha mantıklı direk takardım ama bizim iş uğraşmak oldu cok uğraşdım.
Atmosferik olarak 4000 devirden sonra cildıriyordi şimdide 4000 devirde bost gelmeye başliyor ve 4500 de sonra çekiş başliyor.
ben beyin olarak Greddy e-manage ultimate kullanacam ama beyinde bir sorun oldu şimdilik Safc ile çalışiyor.
kulanmiyorum beyin alyarından sonra kullanacam.
Aslinda detayli takilan parcalarin listesi olsa cok daha belirgin olur hersey, enjektor kac cc?
Proje çok güzel, keşke bizim de 2jz-ge miz olsa da turboya çevirsek.
Diğer bir yandan, sevgili adi Günay bey kardeşim, adamı deli etme, Amerika'da yaşıyorsun, git 2000 dolara 2jz-gte al komple koy arabana. Tövbe tövbe...
Abi aldim dolandirildim bile USDM ariyorum ben o yuzden yok Ebayde falan bakalim uygun birsey bakiyorum surekli zaten .. $2000 motor $2000 iscilik nasil olcak ayrica :)
sizin projeyi gorunce aklima geldi, memlekette soarer var mi?
şimdi videosunu yüklüyorum.
‪2JZ TURBO BURSA‬‏ - YouTube
videoda ki ses gerçek sesiyle pek alakalı çıkmamış.
çok daha yırtık sesi var ve patlamalar çok iyi.
Soarer var bi tane anadolu yakasında ben aradı bir goruyorum siyahtı galiba yanlıs hatırlamıosam bostancı vapur iskelesinin orda hep karsılasıoruz sabah yaslı bi dayı kullanıo