Bi ara pazar günü hava guzel olursa bi kaç yer var oralarda tam şipşaklık :D
Printable View
Bi ara pazar günü hava guzel olursa bi kaç yer var oralarda tam şipşaklık :D
Maşallah renk sanroof basıklık 3 ü bi arada harika.
Maşallah çok güzel.
Allah kaza bela vermesin..
kanka tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız inş. :)
hayırlısı olsun,maşallah çok güzel kazasız belasız kullanmak nasip olsun:)
Allah kaza bela vermesin kardesim, üzerine titrediğim her arabamdan en güzel renklisi :)
çok hoşuma gitti yaaa kıskanmamak elde deil :D allh kazadan beladan nazarlardan korusun
kardeşim çiçek gibi araban var..41 kere maşallah allah(c.c) nazardan saklasın :)
arac 34 KEV plaka iken mami abide idi ben alıcaktım önce ankaraya daha sonrada bursaya kısmet oldu,banada kendi aracım kısmet oldu :) allah kazasız belasız kullanmak nasip eylesin..sıradanlığın dışında bi araç..rengi ve sunroof lu olması ayrıcalık elbette ki :icon_tup: birde coil lerden dolayı basıklığı çok hoşuma gitti..tekrardan huzur içinde binmek nasip olsun...
Herşeyın hayırlısı derler hep , size hayırlı olan eskı aracınız banada bu olmus :) aracı almamın buyuk etkenı rengıyıdı.Sanırım coillerde bıraz suyunu cıkarttım bazen donuslerde davlumbaza surtme yapıyor kaldırıcam bu gıdısle :)
güzel yorumunuz ıcınde tesekkurler allah kımseye kaza bela vermez ıns :icon_tup:
araban tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan
Maşallah, Kazasız belesız sürüşler.
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin!
Rengiyle 10 numara
Masallah rengı cok guzel... kazasız belasız.
maşallah çok güzel
kaza bela uzak dursun
Maşallah...
maşallah çok güzel makine...
Bursada komşuyuz her gun goruyorum zaten :) güle güle kullan
maşallahı var erbay arabanın çok şık duruyor
maşallah kazasız belasız
citrus yeşili harika duruyo zaten tek bu arabada vardı bu renkten eski kev yeni h kazasız belasız
maşallah rengide gidişide çok güzel iyi günlerde kullan kazasız belasız kardeşim
maşallah.
gerçekten mükemmel gözüküyor.
kazasız belasız inşallah..
gerçekten mükemmel bi araç allah kaza bela vermesin inş
Tek kelimeyle mükemmel maşallah
maşallah ya çok seviyorum bunu ezelden beri. güle güle kullanın kazasız belasız.
rengi güzel bir cupra, maşallah...