|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Polo GTI
|
Arkadaşlar öncelikle aracımda görsellik yönünde eksiklerim yada yapılabilirse daha iyi olacağını düşündüğünüz fikirleri benimle paylaşmanızı isterim. Aracım şu an ayarları yapılmadı neden video vesaire koymadın demeyin yarın öbürgün ayarları yazılımı yapıldığında onlarıda paylaşırım.Aracım şu an rodajdadır. Aracın wax öncesi bir ve wax sonrası bi kaç resmini paylaşacağım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
![]() Resimler telefon çekimidir yeterince iyi olmayabilir. Wax öncesi 24.04.2011 sıradan bir yıkama ![]() Hizliupload.comSu zımparası,ardından 3M 86 kalın pasta,ardından Meguars 83,ardından Meguars 82,ardından Meguars Boya koruma 26 / Kayseri Meguars uygulaması 25.04.2011 Hizliupload.com Hizliupload.com Hizliupload.com Hizliupload.com
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe Son Düzenleyen CeM öZeR; 26-04-2011 10:13. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Yamaha FZ8- Gilera runner st-200
|
maşallah bence bişeye ihtiyacı kalmamış : )
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
ellesme sakın
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
yavrum cok guzel parlıyor nan super olmus begendım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Sadece lastik çamurluk arası gözüme battı. Biraz daha bassan arabayı tadından yenmez.
Maşallah, rengi, duruşu, diriliği çok güzel. Kazasız belasız. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
masallah arac cok tatlı kazasız belasız
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
maaşallah çok düzgün araba.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Aracin görsel olarak pek bişeye ihtiyaci yok bana göre biraz daha basilirsa lastik camurluk arasi kapandiğinda daha güzel olur.
Motoruda yüklü sanirim specler nelerdir ? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
maşallah cem,kazasız,belasız kardeşim
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: CITROEN C4
|
maşallah nazar değmesin
__________________________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Sağolun arkadaşlar Allah hepinizden tek tek razı olsun.
Arabayı daha fazla yere basamayacağım malesef. İşim gereği Balıkesir - Ayvalık'a yerleşeceğim haftaya bu yüzden VR6 karlığı bile sökeceğim sanırım malum orda yollar biraz daha düzensiz.
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
bence elleme hiçbi yerini çok güzel duruyor...
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
obaa
böyleleri kaldımı maşallh cok güzel
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Sağolun arkadaşlar. Elimden geldiğince 2 senedir temiz bakıyorum.Bu arada aldım alalı 2 senedir ilk wax yaptırışım ve çok memnun kaldım. Bu fırça izleri geçer mi vesaire diye düşünmeyin ustasını bulursanız içinden gelirse dediğim gibi fırça izi namına bişey kalmıyor. (izler benden değil eski sahiplerinden kalmaydı.Aldığım adam mübarek benzinliklerde silindirli yıkamalara giriyormuş ilk 2 sahibi bayan 3. sahibi memur ben 4. sahibiyim )
__________________________________ evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe Son Düzenleyen CeM öZeR; 26-04-2011 12:07. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|