arka silecek 1.5 - 2 kg bişedin en fazla be ama bagaj içimde yalıtımlar baya agırlık yapıyo
arka koltuklar o kdr agır değiş kus gibi desem yeri ama ön koltuklar fena bi agırlıgı var
Printable View
arka silecek 1.5 - 2 kg bişedin en fazla be ama bagaj içimde yalıtımlar baya agırlık yapıyo
arka koltuklar o kdr agır değiş kus gibi desem yeri ama ön koltuklar fena bi agırlıgı var
masallah cok gusel duruor arac, rabbım kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın
önleride söküp takıcam roll de, öne hafif bi spor koltuk ucuz yollu benim işimi fazlasıyla görücek.
ön 2 koltuk gittikten sonra baya bişey gitmiş olucak zaten.arka koltuklarla stepnelerde tuzu biberi olucak.
şuan stepne dahi üzerinde bende.
silecek motoru filan sökmem öyle kg'si yokmuş.
@ahmet
sağol kardeşim senin aracında öyle
saç stepne o kdr agır bi jant görmedim :D
alican bildim bileli bi roll hazırlıgı var kardeşim 2 arabadada okudum, cıktıgın ilk rolde banada haber et bende gelmek istiyorm merak ediorum... bizim deprem hazırlıgı gibi hep devam ediyo sendeki hazırlıkda :D
zuhahaha teg'de çok cıktım hiç videom yok. o yüzden bilemzsin onu
bunda videosuz cıkmıycam;)
videolar konulu olsun kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hehe:
:D alican gören savaşa gidecen sanar :D yeter bu kadar hazırlık :D :D sen bitanede sabitlemeli ayak al :D kamera yapstırda çektik çekmedik olayı olmasın izyelem videoları
bro o konuda sıkıntı olmıycak inşallah ya speclerimizde iddialı olucaz inşallah:).
bu arada kamera vantuzunun siparişini özgüre verdim güzel olucak inşallah:)
maşşallah.emeğinin karşılığını alırsın inş. şöyle sökük roll spec 306 acayip şeyler yapabilir :icon_tup:
sağolun inşallah.
araba biraz fazla ağır 1220-1250 arası bişey.
ama potansiyelli baya, en azından benim aracım çok şükür öyle.
bi 60-70kg attıktan sonra çok çok daha keyifli olucak.
bi hafif jant bi chip işimiz kaldı çok şükür.
jant yapıp ondan sonra chip'i yapıcaz sıralamayı bu şekilde yaptım o yüzden chipi bekletiyorum önce yapabilme ihtimalim olmasına rağmen:)
kaç hp civarında olucak tahmini 306 gti ve tahmini kaç kilo olucak ?
ben otoban dynoya inanıyorum ama çıkıcam dynoya herşey bittikten sonra.
kg içinse dediğim gibi 60-70 kg atsam yeter bana sadece ön iki koltuk stepne arka koltuklar rahat rahat ediyor zaten o kg'leri.
bende 50kg'yim jokeyliğimiz yerinde yani :D
@emre
erel'in söylediği bu bro.
ben 1220 biliyorum erel daha önce ki sorgulama konumda 1250 yazmış o yüzden onun dediğinide ekledim.
ama 1150den fazla olduguna emin olabilirsin;)
koltuklar takılı ole ufk tlfk boşltma ile 1050 1090 olur up 306 kantarda bunu vermış
1200 olması zor
o kantarda sorun var melih imkansız koltuklar takılı ufak tefek boşaltma ile max 1090 :)
Göki,ZD