Vayy kankam sonunda istedin ve aldın.hayırlı uğulur olsun.allah ağız tadı iel binmek nasip etsin.kazasız belasız inşallah. yakında videolarınıda bekliyoruzzz
Printable View
Vayy kankam sonunda istedin ve aldın.hayırlı uğulur olsun.allah ağız tadı iel binmek nasip etsin.kazasız belasız inşallah. yakında videolarınıda bekliyoruzzz
eyvllah agam istedim cidden ve iyi ki istemişim bildiğin pejocu oldum kanka arabaya ilk bindim görmen lazım kardeşim diyo ki arabaya alışamamışsın ahuah:D
ama vites atışı kaçmazzzzz ne olursa olsun smg style:D
maşaallah hayırlı olsun.
gsel maşşallah da ee vti a ne oldu. daha karpuz keseceydik :D
hauahauh oğlum sen bittin ona göre :D bu arada 5in bittiği yerde 6 başlar ayık olun vtecciler ;) :D
Allah razı olsun kardeşim.
hayırlı olsun, kazasız belasız ıns:)
Hayırlı olsun.
Hızlı araba ile spor araba arasındaki farkı görmüş olmana sevindim. Heleki bu farkı bir GTI'da görmek oldukça güzel. Bu SS plakalı aracı fotoğraflarından görmüştüm çok beğenmiştim. Bir arkadaşım sormuştu alınır mı diye ama mağlesef 4 kapı sorunu çıktı ve 4 kapıya yönelmişti.
hayırlı olsun kanka. temiz bişiye benziyor :D
Şuayb abi döve döve öğrettim;)
kayışdağı yollarında anladı ne demek olduğunu,
giriyoz viraja araba normal giriyor, alican olm teg olsa dönmüştük diyor, bas gaza bas daha kaymaya başlamasına çok var diyom basmıyor, sonra aldım ben virajlara nasıl girebildiğini gösterdim arabanın, inanamadı zaten
dönüşte tem de önümüze araba atladı alican frene bastı normal olarak durabildik, döndü bana baktı şaşırmış yüz ifadesiyle kanka araba durdu lan dedi, ben yarıldım ztn
ve inanırmısın hiç yabancılık çekmedim sanki bnm arabanın eski halini kullanıyormuş gibi kullandım oynaya oynaya gazladım:D
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inş. :)
işleri bittikten sonra içi dışı sagı solu güzel bi foto çekımı isteriz :D
306gtı ilk bındıgım spor araçtı halen gördugumde bile heyecanlanırım :D :D
zhauzhauh ayrıca korktuğumu eklemeliyim:D
honda için yorumum su arabayı gördükten sonra kesinlikle yol tutmuyor oldu ve araçta daha spor amörtisör yok sadece yay var. konilerden sonra düşünemiyorum arabayı..
adam tek el viraj kasıyor ya var mı böyle bişey rahatlığı görmeniz lazım hauhauha ken block'un keichi'nin yeğeni midir nedir adam zhauahuah
306 in vtec out...:D
aynen öyle abi:D
hayırlı olsun kazasız belasız kullan