evet fotolar güzelde kardeşim şu mekanları güzel seç artık:D:D o jdm stickerlarıda sök kanka yeter :o
maşallah herşeyi ile ok gibi duruyor, ağız tadıyla binmek nasip etsin Allah ;)
şu tazmania sticker olayına eğilelim bence yine yeniden :icon_tup:
Printable View
evet fotolar güzelde kardeşim şu mekanları güzel seç artık:D:D o jdm stickerlarıda sök kanka yeter :o
maşallah herşeyi ile ok gibi duruyor, ağız tadıyla binmek nasip etsin Allah ;)
şu tazmania sticker olayına eğilelim bence yine yeniden :icon_tup:
maşallah erad tuning in karşnda shell in ynndaki yıkamacıda sürekli görüorm her gecerken hayrnlıkla bakıorm allah nazarlardan saklasn.
maşallah kazasız belasız
Allah nazarlardan saklasın Gökhan abi çok güzel duruyor :)
benden bundna bahsediyordum iki farklı yorum bende kararsızım :)
amin... sticker... sticker :) hondayı alınca stickerları sana hediye edim ben yawfs en iyisi ;)
sticker huff :) aynen katılıyorum sesi çok güzel... hatta çok çok güzel...
amin...
sağolasın...
bak şimdide kaputu beğenmediler... :) biraz böyle binim sonra ojinal yapıcam scoopla logoyu söz :)
amin... sağolasın...
thanx... al bi sticker düşmanı daha :))
koltuklar orjinal... geçmişte 106 206 vti subaru clio rs vs. tarzı araçlar kullanmama rağmen her zaman diyorum bugüne kadarki kullandığım en zevkli aracım bu oldu...
direksiyon tepkisi ve motor sesi tek kelime ile mükemmel...
SüperSprintin klasik sesi kanka hastasıyım o sesin :))
kısa içinde suat abiden haber bekliyorum bakalım dükkan boşalınca indircez şanzımanı :)
sağolasın...
kanka ilk yıkamada sökücem stickerları... bu kadar yorumdan sonra artık farz oldu :)
Tazmania olayına girsek fena olmaz eski günlerdeki gibi en azından 5-6 arabaya yapıştırmak lazım... boş vaktimde ilgilenicem bu konuyla...
amin...
evim orda olduğu için sürekli orda yıkatıyorum... denk geldiğimizde tanışmak isterim...
sağolasın
amin...
senin toyotada fena durmuyo ;)
Arabanın görünümü oldukça güzel sadeliği korunarak hoş hale getirilmeye çalışılan ufak tefek farklılıklar yapılmaya çalışılmış...
Ama benim en çok hoşuma gideni kaput altındaki motorun duruşu, temizliği ve dizaynının orjinalliğini,temizliğini koruyor olması....
masallah gokhan.. "Sticker"lar disinda gayet guzel olmus o stickerdan bendede var sok onlari :D
maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız
bu motora uygun throttle body olması lazım , yanlış mıyım?
borazanlarla harika olur gidişi de sesi de :D
throttle body olabilir hiç araştırmadımda şuan üzerindeki gaz kelebeği çiftli alt devirlerde küçük kelebek açılıo üst devirlerde büyük kelebekte açılıyor ama performans kaybı olduğu bariz onun üzeirnde uğraşıyorum teke düşürüp büyütebilirsek küçük throttle body yapmış olucaz gibime geliyor :)
itb'yi kastetmiştim gaz kelebeğini değil
http://www.clockwisemotion.co.uk/ima...tle-bodies.jpg
benim kastettiğim bu tarz uygulamalarla 16v araçtan alınacak güç %10 civarı diye biliyorum... ben gaz kelebeğini istediğim gibi yapim %10 olmasa bile %7-8 civarı güç alacağım kesin o yüzden throttle body masrafına ve uygulamasına girmek istemiyorum... ama olsa fena olmaz:D
port polish yapılmış mıydı senin arabaya?
güzel olmuş abicim böyle :) allah kaza bela vermesin.....sorunlar halloldumu?
gerçekten sade hoş şaka dolu bi araba maşallah