yahu cahilliğimden soruyorum bu teg lerın arka kapı camları neden bööle yamuk duruyor :D
Printable View
yahu cahilliğimden soruyorum bu teg lerın arka kapı camları neden bööle yamuk duruyor :D
maşallah 41 kere çok güzel duruyor,Allah keyifle binmeyi nasip etsin :)
teşekkürler herkese...
http://ressim.net/s/upload/51f43a4a.jpg
http://ressim.net/s/upload/5e15fc9e.jpg
41 kere maşallah çok güzel..
maşallah çiçek gibi allah kaza bela vermesin inşallah...
maşallah allah nazarlardan sakınsın baya temız gözüküyor kazasız belasız cezasız kullanmak nasıp etsin yüce rabbim...
Allah nazarlardan saklasın maşallah 41 kere. İmreniyor insan böyle temiz saklanmış arabalara (=
yav bu araba vanda devlet memurundaydı en son dıyarbakıra satıldıgını bılıyordum dıyarbakırdanmı gectı kardesmm.. massallh demeden gecemıcem allh kaza bela vermesın...
offsetli bi jantla çok güzel olur varya..
acayip temiz maşallah tekrar teg alasım geldi ne yalan söyliyim.
saclarda ki o yazılar silinmeli acilen.
araç için bikaç tavsiyede buluniyim nacizane.
yağ olarak kaliteli 10w-40 kullanın,
OEM yağ filtresi kullanın
OEM buji kullanın(kodunu teg'le ilgili bilgiler konusunda yazmıştım baska buji kullanmayın)
OEM şanzuman yağı kullanın
OEM külbütör kapak contası kullanın(terleme varsa direk keser)
yürüyende aftermarket ürünlere giricekseniz KW coilover veya Koni amörtisör+tein yay(sadece yay kullanmanızı tavsiye etmiyorum)
ufak modifiyeler yapıcaksanız;
hytech hedırstan başka hedırs koymayın
ara boruyu 63mm alın hafif olsun kesinlikle- izmir işi şiddetle tavsiye ederim
kesinlikle sağ tarafa alın egzosu net 1.5boy getiriyor
egzos 60lık
cai ucunda kesinlikle hks mantar filtre
jant değiştiricekseniz;
kesinlike kaliteli bi lastik kullanın min. 195taban kullanın arkalara mümkünse 205 taban.
megan racing tarzı arka taşıyıcı, artı olarak ön,arka,arka alt kule gergisi takımı almanızı tavsiye ederim
elektrik sistemi çok zayıftır topraklama kabloları+kondansatör kullanın dua edersiniz çalışmada ki rahatlığı görünce :)
şahsen şu arabaya bi jant bi coilover plakalıklar ve dip basarım :)
Off off çok güzel :D
maşallah çok temiz. çok güzel. kazasız belasız.
ben birşey sormak istiyorum arka stopların bitişlerinde havalandırma gibi birşeyler oluyordu integralarda sizin aracınızda yok. o modele göremi değişiyor. ve o aletler ne işe yarıyor bilen varmı acaba ?
Çok güzel ya maşallahı var amcaların canı sagolsun
Maşallah :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
bebekler bebegi dedikleri bu olsa gerek:)
masallah kazasız belasız cok ıyı ;)
teşekkürler arkadaşlar. tavsiyeler için ayriyeten saolun. hepsi zamanla olacak inşallah. motorda yağ kaçağı, terleme vs filan yok şu anda şükür. 99 binde olduğu için daha sıfır gibi duruyor motor. buji kabloları, bujiler, baskı triger vs ise serviste orjinalleriyle değişmiş zaten, arabayı alan amca ilk elden tüm bakımlarını serviste yaptırmış. faturaları filan duruyor ordan biliyorum.
stop konusunda sağdan direksiyonlu tegin konusunda paylaşmıştım bu arabanın ilanını.temizliği acayip dikkat çekiyordu gerçekten.stop olayıda tr de bunun gibi 1-2 tane daha vardır varsa.tekrar hayırlı olsun.bu kadar temizinide görmemiştim.