amma çok insan üstüne alınmış arabayı yaw bizim arabamız hatta beraber yaptık gibisinden :D :D
erkan abi allah kaza bela vermesin çok güzel oldu bu renk :)
Printable View
amma çok insan üstüne alınmış arabayı yaw bizim arabamız hatta beraber yaptık gibisinden :D :D
erkan abi allah kaza bela vermesin çok güzel oldu bu renk :)
goren inanamiyo zaten araba gercekten nazarlik gibi olduuu
bence mavi çok yakışıyor bu kasaya ama arka stoplar makyajlı kasa stobu olsa daha güzel olabilir
maşallah çok güzel olmuş.kazasız belasız
sene 2004 te df 9999 can kardeşimdeyken candens in standında bu aracın başında görevliydim:)
bagaj dizaynını biz yapmıştık volkan abilerle köşelerinde aynalar vardı bagajda:) hey gidi günler heyyy:)
yasin tarihte bi problem var sanirimm df 2005 model :)2005 yilinda olmasin
Masallhhh çok güzell olmuşşş :icon_tup:
Erkan abi. Tr'de sayılı oldun. Mor typer'dan sonra mavi tayyar 'da gördük sayende renk çok yakışmış en kısa zamanda yakından görmek . daha heyecan verir. .
maşallah 41 kere çok hoş olmuş,renk seçimi gayet başarılı...Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :icon_tup:
maşallah ..
masallah.........
çok güzel olmuş renk maşallah :)
Çok güzel olmuş, Maşallah.
siyah hali daha çok hoşuma gitti benim, maşallah..
yormlar için teşekkuler arkadaşlar mavi renk tonu çok hoşuma gıdıyordu düşündüm taşındım ve bu rengi gördüm cok hoşuma gıttı ve kaplamaya karar verdım ama uzun sure düşündüm tabıkı nasıl olur sportun renk tonuna çok yakın falan dıye baya düşündük ama gel gelelim kaplayınca çok fena bişey oldu güneşte farklı duruyor renk tonu gecede başka oluyor tavanda kaplanınca fena olacak inşallah aynaları bılerek parlak beyaz kapladım farklı olayın diye jantlarıda beyaz yapınca uyumlu olacak ben farlı olmayı seviyorum,ayrıca yormlar için teşekkurler.bu renkten sıkılıncada ne yaparım artıkın bılemıyorum...
masallah çok guzel olmuş .
bundan sonra mat turuncu yaparizzzz :)