Bu Arabamın Hikayesini Anlatıyım Size:
Bu Arabayı 94 Yılında Dedem İlk Sahibinden Almıştı.Dedemde Benim Gibi Araba Konusunda Çok Titiz Olduğu İçin Hep Özenle Baktı Arabasına.Herzaman Servis Bakımında Tuttu.97yılında İlk Tek Başıma Sürüş Deneyimimi Bu Arabayla Yaşadım.
94 Yılından 2001 Yılına Kadar Dedem Hep Kapalı Garajda Park Etmişti.2001 Yılının Sonunda Dedemin Vefatıyla Araba Vasiyeti Üzerine Benim Oldu ve 10 Seneden Beri Bende.Allahım İzin Verirsede Hep Bende Kalıcak...
Arabamın Sadece Sol Ön Çamurluğunda Ufak Bir Doğrultma Ve Boya Var.arabamında Tek Değişeni Far Ampulu Başka Hiçbir Değişeni Olmamasıyla Beraber Fren Hortumlarının Klipsleri Bile Durmaktadır.Bu Güne Kadarda Hiç Tüp Takılmadı..
Daha Önce Çok Çılgın Projelerim Vardı Bu Arabayla İlgili.Daha Sonra Arkamda Kimse Destek Vermeyince Bende Boşladım Tabi Haliyle.
Sonra Bir Talihsizlik Geldi Başıma ve (Ustamın Söylediğine Göre) Solventli Benzin Sonucu Sonucunda Siboblardan Birini Yamultmuşuz...
Son Olarak Turbolamaya Karar Verdim ve Bu Yaz İçin Güzel Bir Proje Olacaktı.Hummalı Bir Araştırmaya Girdim.Ondan Sonra Hiç Ellememem Daha Doğru Olur Diye Düşündüm.Ve Orjinalliğini Bozmadan Kırmızı Led Parklarımı ve Kırmızı Angellarımı Taktım...
Dünya Üzerindeki Kullanmaktan En Keyif Aldığım Araç Diyebilirim
![]()
![]()