güsel alet. turbolu iyi bir değer yakalanmış.
Printable View
güsel alet. turbolu iyi bir değer yakalanmış.
Maşallah std kol üzerine benim makinada bile cesaret edemezdim çok güsel bi değer yakalamışsın kazasız belasız işallah.
saolun arkadaslar tesekkurler.yakın zamanda kol piston degistircem zaten.bar accazda biraz daha.alt yapıyı saglastırcaz...
allah kaza bela vermesin kol piston alman cok iyi olur ozgunun dedigi gibi d serisi kolları kurdan gibi cunku :)
en yakın zamanda videolarıda bekliyoruz :)
ya vido varda nası gondercem bilmiorum? :(
rapidshare.de adresine upload edip buraya linkini koyabilirsin.
www.rapidshare.de adresine upload edipAlıntı:
TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı
burda yayınlıyabilirsiniz
senin aleti gördükten sonra aklıma 1,6 ies yapmak geldi. temiz vti bulmak epey zor. 1,6 ies temiz bulmak daha kolay biraz daha bbar bassan akıllara zarar makina olucak.... ;)
benim pc rapidshare.de den indirilen dosyaları indirmiyor.Download accelator var ondan mı acaba?
video güzel :)
indirmesi gerek accelerator programları sadece resume edemiyor ama indirir en kötü ihtimal sağtıklayıp save target as demek ..Alıntı:
Selçuk Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız kullan videoyu şimdi izledim o makinayı öyle ayırıyorsa type-rlada bir dene derim :)
çooookkkk uzun fantazisini yapıp bir türlü gerçekleştiremediğimiz bir hayalin gerçekleşmiş olmasını görmek çok mutluluk verici....ayrıca bir çok 1.6 ies sürücüsü şu anda sizden ciddi bilgiler bekliyor....mesela şu ana kadar kaç para harcadınız....? yakıt tüketim değerleriniz ne kadar arttı?....karşılaştığınız ciddi zorluklar varmıydı?....tam anlamıyla beklentilerinizi karşılıyormu?.....vti bulmanın çok çok zorlaştığı bu dönemde tertemiz 1.6 ies leri turbo yapmak vti almaya önemli bir alternatif oluşturabilir....şimdiden teşekkür ederim....
arabanız çok çok güzel allah nazardan saklasın......
Alıntı:
speed Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle katılıyorum ... bide başka bi sorum daha var 1.6 ies e supercharger mı turbo mu ? açıkcası supercharger takıldığı zaman ies ler cooper S tarzı değerlere sahip olur heralde .... fiyatları ve yorumları bekliyorum..
erdem masallah neler yapmıssın gorusmiyeli boyle fena olmus masallah allah kaza vermesin :heyoo:
takdir edersiniz ki Mini firmasının arkasında BMW var. MiniC S te kullanılan SC dahil bütün motor aksamları Hondaya oranla daha kalitelidir. Bu nedenle aradaki fiyat farkı doğmaktadır. O nedenle elde edeceğiniz rakamlar MCSye oranla farklılıklar gösterecektir(unutmayınız ki MCS fabrikasyon tarafından kısıtlanmış bir araçtır. Gücünü rahatlıkla 200+ hplere ulaştırabilirsiniz.)Alıntı:
VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı
ya ulaşır da bence hondada (1.6ies) supercharger 200 + lara çıkartır...Alıntı:
sleeperCorsaC Nickli Üyeden Alıntı
cıkarda saglamlık tartısılır motor ıcıne dokunmadan oguclere cıkmak gercekten tehlıkelı