massallah ..
bence de üzerindeki jantlar kalmalı cünkü araca cok yakısmıs ve cok güzel duruyor ama tabiki zevk meselesi :)
Printable View
massallah ..
bence de üzerindeki jantlar kalmalı cünkü araca cok yakısmıs ve cok güzel duruyor ama tabiki zevk meselesi :)
Herkeze tşkler..
Jant konusunda hiç deyilse kafamda soru işareti kalmasın takıp deneriz olmadı kalır bu jantlar :)
Görüntü olarak : ön orj mercekli far , stop, rs4 panjur, s4 arka tanpon düşünüyoruz :)
Motorda süprizler ola bilir :D
sökelim tabi benim b5 kızdı görünce :D
Bence de jantlar kalsın. Çamurluktaki ve sol aynadaki kaplamalar sökülse, farlar ve stoplar orijinale dönse mükemmel olur...
Masallah cok güzel ama ben olsam o kaplamaları direk sökerdim. ;)
Farları ve stopları da orjinale cevirirdim, cok daha hos olur.
far , stop orj ve arka tamponda orjinale dönerse bence çok güzel olur son fotodaki bbs ler çok güzel durmuş
hellaflush çıkardım bu gün gerçekten çok sade ve hoş oldu :)
orj far ve stop alıncak arka tanponuda s4 tanponu çok iyi oluyor onu düşnüyorum ufak bir borç var ondan sonra değişeme başlıycak kısmetse :)
Şimdilik 58 düz boru var ses çok tatmin edici yakında video eklerim :)
Orjinal stop ve quattro logolu izgara istersen elimde var..Hatta kendime s4 mercekli far aldim ve su an TR'de ancak arabam Canakkale'de yaz icin.S4 farlari bir sekilde taktittirabilirsem babama arabadan cikan mercekli farlarida verebilirim..
BBS ile cok guzel durmus..Arka kapidaki sline yazisini cikar, olmamis :)
maşallah :)
Aracın rengi çok hoş iyi günlerde kullanın :)
Çok tşkler arkdaşlar eksiklerimiz var araç daha kendine gelmesi için çok yol gitcek :)
aracanız cok güzel msllh var kazasız belasız sürüşler :)
kaplamalar sökülmüş çok daha iyi şuan :)
kazasız sürüşler yalnız subaru nun plakası hiç yabancı gelmiyor sanki bizimkilerden biri biniyormuş gibi geliyor bana daha önce kayseri demiydi bu araç
maşallah çok güzel duruyor. canlısı daha bir ayrı gözüküyor :) renk çok iyii :)
Çok tşkler daha da iyi yapmaya çalışcaz :)