çekimler we kamera çok iyimiş ... araçlarda gzl kazasız belasız
Printable View
çekimler we kamera çok iyimiş ... araçlarda gzl kazasız belasız
geniş açı objektif ile çekilen fotoğraflar mükemmel olmuş...elinize sağlık...
masallah masallah cok guzel cikmis resimler
güzel gündü eğlenceli geçti çekimler :)
arabaların hepsine maşallah
maşallah yaw çok süper çıkmış arabalar.. tünay, çağlar anlattıınızda bukadar prof. bişey beklemiodum.. buluşma işine bi bakalım da bizim de fotomuz olsun bööle:o
bulusma lazım yaw angaraya alpercım sana bakıyor bılıyosun.. bulusmada resımlerı ben cekıcem yalnız :)
maşallah güzel çekimler..
herkese teşekkürler yakın zamanda daha iyileride gelicek
mukemmel fotograflar cok gusel gercekten elinize saglık cekenlerın fish eye cok hos olmus ayrıca
gerçekten çok güzel bi çalışma olmuşş,,,,tüm araç sahiplerine kazasız belasız sürüşler diliyorum,,,,hepsine maşallah...............
teşekkürler arkadaşlar daha güzel fotolar yakında :)
evet arkadaşlar (tayfa) yapmış olduğumuz bu resim kıyağından dolayı bişey değil :D bundan sonraki çekimler pro olacak fethi resimleri hiç beğenmedi valla zorla aldım elinden.studyoya giriyoruz arkadaşlar bilginize ve ayriyetten şu mini film çakiminde yapılacak olan kaçma kovalama sahnesindede yerimiz hazır.:cool: Fethi kardeşime burdan teşşekür ediyorum.Bundan sonraki çekimler ücretli arkadarlar (tayfa) resim çektirmek isteyen MERAY ın hesap numarasına ücretleri yatırsın lütfen :D:D:D
yooogh yaa güzelim arabalarımızın yüzü eskisin fotoları sağa sola dağıtın bide üste para verelim siz bi teklifle gelin arabalarımızı filmde oynatalım o kadar
benım payımı kursat abıyle gorus abi:D
1000 euro ya çekim yapan adam getirdik daha ne istiyooon.Arbanın yüzü eskiyomuş valla sizin arabalara hiç bişey olmuyo abi veriyosunuz gazı sonra olan bizim lastiklere oluyo.:D
yahu 2 lastik dediğin nedir kardeşimm kıymetlimi bizden o sahneler teter az yiyip bi lsd alsaydın daa kolay dönerdin :)
dayı siz pazarlığı bana bırakın ... arkadaşlara da 1 milyon euro verecez diyin:D