birazda boyaya zarar verri korkusuyla çok uzun kalmamasını tercih ettim ufak tefek kenarlarıda yırtılmaya başladı bende söktüm gitti kırmızı tabiiki vazgeçilmezim.
Printable View
Kesinlikle kırmızı çok güzel ;) Yahu kaplamalar boya kadar güzel gözüküyor mu ? :D Aynı boyanmış gibi güzel, hatta boyalı olsa bu kadar güzel olmaz :D
Herkes gibi ben de kırmızıyı sevdim, jantlar da değişmemeli bence gayet yakışmış
çok güzel gerçekten de,nazar değmesin ;)
Kırmızı daha başarılı duruyor maşallah :)
Maşallah allah nazarlardam korusun ...
Kırmızı hali çok çok güzel olmuş bence tekrar kaplatın aşırıya kaçmadan sade ve şık olmuş Maşallah :icon_tup:
ruhsat ısı sıkıntı degıl kardesım.Kaplattıktan sonra 2 ay suren var ruhsata ıslemen ıcın 2 ay doldugunda kaplattıgın yerden fatura alırdın yenı fatura 2 ay daha ıdare ederdı senı bu sekılde sureklı yapıyor arkadasım trabzonda 6-7 aydır arabası beyaz ruhsata ısletmedı polis durdurdu gecen gosterddı faturayı 2 ay ısletme surem var dıye poliste hıc bıse yapamadı :):)
Maşallah maşallah kardesim 10 numara bı 307 :) gerek görsel gerekse tesisatı fevkalade.kiraz kırmızı da gri de çok iyi duruyor. Allah kaza bela vermesin...
maşallah kaplama güzel olmuş kazasız belasız...
Teşekkür ederim sagol
kaplama resımlerde temız ıscılık gozuyor ve her ıkı renkte araca cok yakısmıs kazasız belasız surusler dıelrım jantlar guzel ama ben ofset hastası oldugum ıcın ofset guzel olur gıbıme geldı
Teşekkür ederim. Valla bbs tarzı çok abartı offseti olmayan bı Jant denk gelirse olabilir .