teşekkürler:)
göktu , aklın kötüye çalışıyor , az hain değilsin
Printable View
teşekkürler:)
göktu , aklın kötüye çalışıyor , az hain değilsin
ozana elektrikli plaka katlayan bişiy yakışır ne de olsa mühendis adam:D
bende arabanın arkasına üçgen prizma şeklinde plaka istiyorum 3 yüzündede farklı plaka yazıcak düğmeye basınca dönücek
Hayırlı ugurlu olsun..Allah kaza bela vermesin..
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah :)
ağız tadıyla bin , yoldaki çukurlara ve ufak su birikintilerine-ıslak alanlara çok dikkat et :)
ben de şu kymco xciting 250'lere fena yeşilleniyorum ya hayırlısı :D
Buradan da hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Beverly bu sınıfın üst sıralarındaki scooterlardan birisi. Alternatif olarak belki x-city düşünülebilir ama o da yamaha işte. Bende bi Bev500 bulayımda rahatlayayım artık.. :)
hayırlısı olsun bende temprayı sattıktan sonra mondial RF 150 aldım az yakıyor sağlam kaçıyor :D motor trafikte çok güzel bişey ama aralardan atlayan yayalar yüzünden çok ciddi kazalar atlattım en çok dikkat etmemiz gereken yayalar bence çünkü motoru taşıttan sanmayan inasan sayısı falza tekrar kazasız belasız.
Evet, aldığımdan beri,
egzozunu zımparalayıp boyadım, çatlak olan sol ayak plastiğini değiştirdim.
Termostat alıp, montajını yaptım. Benzin kapağı kırıktı onu değiştirdim.
Serviste benzin kapak teli yaptırdım.
En sonda selesini açıp içindeki demiri, tamir ettim. Mekanizmayı da düzelttim, artık sele kilidim çalışıyor.
Yani aktif olarak çalışmayan hiç bir parçası kalmadı. Belki yaza boyanır o kadar...
hayırlısı olsun
maşallah kazasız belasız
Hort.
enjeksiyonlu ile takas fikirleri doguyor aklimda ne dersiniz?
Kesinlikle tercih etmelisin derim, city scooter ların babası beverly'e saygılar :)
ozan git başka birşey al bence sıkılmadınmı?
Ben buna beni sırtında taşıyan eşek olarak bakıtğım için çok takmıyorum.
Ama 250cc lik daha güçlü birşey alabilirim, orta devirlerde iki kişi bayıldığı oluyor yokuşta.
piaggio x7 den filan daha güzel beverly, ne alacaksın ki
alınacak bir sürü motor var önemli olan ne kadar bütçe ayırdığın
Xmax 250 alinabilir guzel motor
xmax ile beverly karsilastitirsak egeR?
Hayırlı olsun kazasız belasız surusler on camurlugu cıkarım kafayı bassanmı :D :D
anlamadim ki? motor sanirim 4 - 5 senedir bende?
Degistireyim mi diye sordum?
ozan bizde x-max 250 momo design var cok memnunuz ama yenı cıkan 400 lukler super