|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 12
|
Bu Arabamın Hikayesini Anlatıyım Size
:Bu Arabayı 94 Yılında Dedem İlk Sahibinden Almıştı.Dedemde Benim Gibi Araba Konusunda Çok Titiz Olduğu İçin Hep Özenle Baktı Arabasına.Herzaman Servis Bakımında Tuttu.97yılında İlk Tek Başıma Sürüş Deneyimimi Bu Arabayla Yaşadım. 94 Yılından 2001 Yılına Kadar Dedem Hep Kapalı Garajda Park Etmişti.2001 Yılının Sonunda Dedemin Vefatıyla Araba Vasiyeti Üzerine Benim Oldu ve 10 Seneden Beri Bende.Allahım İzin Verirsede Hep Bende Kalıcak... Arabamın Sadece Sol Ön Çamurluğunda Ufak Bir Doğrultma Ve Boya Var.arabamında Tek Değişeni Far Ampulu Başka Hiçbir Değişeni Olmamasıyla Beraber Fren Hortumlarının Klipsleri Bile Durmaktadır.Bu Güne Kadarda Hiç Tüp Takılmadı.. Daha Önce Çok Çılgın Projelerim Vardı Bu Arabayla İlgili.Daha Sonra Arkamda Kimse Destek Vermeyince Bende Boşladım Tabi Haliyle. Sonra Bir Talihsizlik Geldi Başıma ve (Ustamın Söylediğine Göre) Solventli Benzin Sonucu Sonucunda Siboblardan Birini Yamultmuşuz... Son Olarak Turbolamaya Karar Verdim ve Bu Yaz İçin Güzel Bir Proje Olacaktı.Hummalı Bir Araştırmaya Girdim.Ondan Sonra Hiç Ellememem Daha Doğru Olur Diye Düşündüm.Ve Orjinalliğini Bozmadan Kırmızı Led Parklarımı ve Kırmızı Angellarımı Taktım... Dünya Üzerindeki Kullanmaktan En Keyif Aldığım Araç Diyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ Powered By KralMamy |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 76' Mercedes w115 230.4 / 09' Mercedes c180
|
Bence kirmizi olan herseyi sok jantlari degisik bi renge boya ve sadece bas bu arabayi baska hic bisey yapma. Manevi degeri bu kadar yuksek bi arabaya yapilabilicek en guzel sey herseyiyle orjinal tutmaktir. Cok diri gozukuyo. Benim tavsiyem biraz para biriktir bi sekilde oturakli bi halde bas bu arabayi.
Masallah kazasiz belasiz |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Teşekkür Ederim Sadece Hafta Sonu Bazende Ara Ara Kullanıyorum...Para Sorun Değil Sanayi İşi Olmaasın İstiyorum Uygun bie yay Bakıcam
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 76' Mercedes w115 230.4 / 09' Mercedes c180
|
Bence yayla olmaz eger coil varsa hic dusunmeden alin yoksada nam da falan yaptirin. Nikelajlarini falan iyice parlatin sonra koyun garaja oturun izleyin
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: yok
|
Bence jantları orjinal halde siyah yapın farlardaki kırmızı ampulleride sökün normal sarı olsun.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Resim varmı konuda.?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
evet resim var
en kısa sürede basıcam bunu sürünsün biraz
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
massallah ..
__________________________________ BG GARAGE |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: -
|
Maşşallah orjinal hale getirip basarsanız başka birşey yapmanıza gerek yok kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
Heyyyt be kelebekkk kelebekk
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: vw fsi
|
var var
Bence de kırmızı angellar değişmeli.Hiçbirşeyi orjinalden farklı olmamalı böyle bi maneviyatın. __________________________________ x sorunsalı |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Mitsubishi Colt CZT
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
ben olsan böyle bir arabanın jantlarını farlarını eski hale getiri nikelaj aksamı parlattırır yere basar ve seyrederdim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Bir renault 12 ye yapılabilecek en güzel modifiye 72 model görünümde orjinal olarak toplamaktır , jant kapakları , far stop grubu ve bunun gibi parçalar ile..Maşallah.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
araç on numara allah kaza bela vermesin benim fikrimde orjinal binmenizden yanadır buna insan kıyamaz yani bişeyler yapmaya
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
maşallah güzel araç fakat bi yere basmayı denesen diyorum daha güzel durur emin ol
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: chevrolet aveo sedan 1.4sx
|
masallahı var orjınal kalması en guzelı olmus orjınal 70lı yıllarındakı jant kapakları sadece gobek ıcın var nıkelajlı onlarıda bulup takarsan cok tatlı durur
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
|
|
|
|