motoru yüklemeye açık ilerde bi turbo takıp geleçeğe 88 mil değil 50 mil gibi iddalı bi hızda gitmeyi düşünüyorum . Oz da bi map yazdırcam ama çok istiyor pazarlık aşamasındayız . lastikleri mechanix den aldık 2 alana 2 bedeva yetmez 1 de bonus veriyoruz kampanyasından ... arabann test sürüşünü berkan la Görkem yaptı .. foto ekibi tholl-ga yiit low-rider ın beni ekmesi sonuçu anca 1 tane resmim var yakında tamamını paylaşıcam . Not Araçı şu an çıkartamıyorum çünkü beyni yandı M_project e sıpariş etttim yollicak abd den ( ***** orda kaçak yaşadığı içi her yere gidemiyor biraz uzun sürcek ama napalım ) birazda boya kaporta ister onuda miami nn ustaya götürcem tüm işlemler bitince uğur kardeşimin (1.6 VTI ) ile denicem bakalım , bide STP nin jantlara kafayı koydm onları da bi ara ayıklıyacam , işlemler bitene kadr Grs91 in garaj ! ında tutuyoruz arabayı isteyen orda görebilirayrıca ef186 Buğra bey de ayarlarsa bi gün bize pist te denemek istiyorum herşey bitince cem kanka sende kızma knight rider alcam demiştm sana ama temiz bulamadım napim... şuanlık bu kadar
![]()
derin not ! serencebey burak uzak dur arabamdan tutturdu illa bunuda makeliyecem detayları almam lazım diye manyak rahatsız adam ...
ayrıca araçı bana bulan 10ur_k kardeşime tşk ederim
![]()